Tarih: 25.12.2021 06:43

Havuzlubahçe Muhtarlık ve Kurs Merkezi Binasında Çalışmalar Sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Havuzlubahçe Muhtarlık ve Kurs Merkezi Binasında Çalışmalar Sürüyor

Başiskele’nin her bir mahallesine ihtiyaçlara göre hizmet götürmeye devam eden Başiskele Belediyesi, Havuzlubahçe Mahallesi’ne muhtarlık ve kurs merkezi binası inşa etmeye devam ediyor.

Kentin doğasına uygun insan odaklı eserleri Başiskele’ye kazandıran Başiskele Belediyesi, Havuzlubahçe Mahallesi sakinlerine büyük fayda sağlayacak binanın yapımına geçen Kasım ayında başlamıştı. Çalışmalar tüm hızıyla devam ederken binanın kaba inşaatı bitmek üzere.

HEM SAĞLAM HEM ESTETİK BİNA

Doğal güzellikleri ve doğaya saygılı kentleşmesiyle cazibe merkezi olmaya devam eden Başiskele’de mahalle sakinlerinin muhtarlık hizmetlerinden daha kaliteli ve verimli bir şekilde faydalanmaları ve belediye bünyesinde yapılacak kurslardan faydalanabilmeleri adına hem sağlam ve estetik, hem de kullanışlı bir bina yapılıyor. Havuzlubahçe Caddesi ile Çavuşoğulları Sokak’ın birleşiminde yaklaşık 2400 metrekare alan üzerinde 141 metrekare taban oturumlu olarak taştan inşa edilen binada muhtarlık odası, 1 adet sınıf, mescid, mutfak ve WC’ler yer alacak.

Kısa bir süre içerisinde tamamlanması planlanan taş bina, Havuzlubahçe Mahallesi Muhtarlığı ve Kurs Merkezi olarak vatandaşın hizmetine sunulacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —