Tarih: 18.03.2019 13:50

HAYAT ONU YAŞAYABİLEN CESUR İNSANLARINDIR

Facebook Twitter Linked-in

Kervansaray’da Ufuk Koçak rüzgarı

Gölcük Belediyesi ve Gölcük’ün ilk ve tek Kitap Kulübü olan Satır Başı Kitap Kulübü ortaklığında Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Ufuk Koçak’ın katılımıyla geçtiğimiz Cuma günü Kervansaray Kültür Merkezi’nde kişisel gelişim, motivasyon semineri düzenlendi. Yoğun katılımın sağlandığı seminer katılanların büyük beğenisini topladı.

‘Hayal Edebildiğin Herşey Sana Aittir’

Geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirilen Seminere katılım oldukça yoğun oldu. Kervansaray Kültür Merkezi’nde yapılan seminere; Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Ufuk Koçak, Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Engelliler Derneği Başkanı ve AK Parti Gölcük Belediye Meclis Üyesi Adayı Hasan Bat, +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz, Satır Başı Kitap Kulübü Eğitmenleri Nagihan Özdil ve Dilek Özen Ceylan, Satır Başı Kitap Kulübü Üyeleri ile çok sayıda davetliler ve vatandaşlar katılım sağladı.

Koçak’tan altın bilgiler

Seminerde altın öğütler ve önemli bilgiler veren Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Ufuk Koçak, kişisel gelişim, farkındalık motivasyon seminerinde katılımcıların bir kez daha takdirini topladı. Koçak, kendi yaşam hikayesini, hayatta yaşadığı zorlukların kendisini yıldıramadığını, zorluklar karşısında kendimizi nasıl motive etmemiz konusunda altın değerinde bilgiler verdi. Seminer sonunda katılımcılardan yoğun alkış alan Koçak’a ilgi oldukça yoğun oldu. Koçak, böylesine önemli seminere davet edilmekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Gölcük Belediyesi’ne ve Satır Başı Kitap Kulübü’ne teşekkür etti.

Satır Başı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —