Tarih: 28.04.2023 12:39

“Hayatımdaki Sesler” Projesi farklı format ve içeriği ile yardım amaçlı düzenlenen gecede İSTANBUL’DA ÇOK BEĞENİ TOPLADI

Facebook Twitter Linked-in

25 Nisan 2023 tarihinde, Ali Uğur Altınok tarafından özel bir formatla sahneye konulan ‘Hayatımdaki Sesler’ müzikli gösterisi, Depremzede Çocuklar yararına geçtiğimiz akşam İstanbul Beşiktaş Süleyman Seba Kültür ve Sanat Merkezi’nde anlamlı ve çok güzel bir konser düzenlendi.

Ali Uğur Altınok projenin içeriği hakkında:

‘Bu proje için yazılmış özel bir hikâyenin Sayın Fatmagül Varol’un sunumuyla gerçekleştiği yeni bir formatla sahnedeyiz. Kültürümüz dahilinde farklı tarzdaki eserleri, genç solistlerimizin de katılımıyla seslendiriyoruz. Amacımız her yaştan sanatsever dostlarımızla sanatı ve duygularımızı paylaşmak. Bugün gerçekleştirdiğimiz konserimizin bir anlamı da depremzede çocuklarımıza destek olmaktı. Bu gece bizlere eşlik ettiğiniz için teşekkür ederiz’ dedi.

Konserde; Klasik Türk Müziği, Halk müziği, Türk Hafif Batı Müziği, özel bir dans kompozisyonu branşlarında sololar yapıldı. Konserin son bölümünde; improvize olarak canlandırılan “şef” karakteri ve koral bir icra ile (komedi içerikli) seyircilere hoş bir kareografi sunuldu.

Suadiye Gönüllüleri önderliğinde düzenlenen bu gecede amaç, afetlerden etkilenen ailelerin ama özellikle çocuklar için yardım toplamaktı.

Bu coğrafyada yaşanmış ve yaşanılan kültürümüz adına birçok örneği, böylesine özel bir format ve sunum ile sahnelenmesi büyük beğeni topladı.

Destek olan ve bizi seyretmeye gelen tüm sanatsever dostlarımıza şükranlarımızla…

Sunum: Fatmagül Varol

Solisler:

Ayşe Karagözoğlu (8 yaş)

Batuhan Küçüktürk (10 yqş)

Neslihan Yerli Küçüktürk

Berna Kitaplı Yamak

Esra Bozkurt

Beyza Çebi Taş

Özlem Barlok

Prof. Nesibe Özgül Turgay (Kocaeli Üniversitesi Devlet konservatuarı)

Mustafa Özoruç

Ercan Kılkıl

Eray Mescioğlu

Demet Öztürk

Ali Uğur Altınok




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —