Tarih: 26.06.2018 15:13

HAYDİ DOWN SOKAK FESTİVALİ’NE

Facebook Twitter Linked-in

Yine bir ilke imza atıyorlar

HAYDİ DOWN SOKAK FESTİVALİ’NE

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Gölcük Down Sendromlular  Derneği işbirliğiyle Türkiye’de bir ilk olacak olan Down Sokak Festivali Gölcük’ e renk katacak. 28 Haziran Perşembe günü saat 12:30’da gerçekleşecek olan festivala birçok ünlü isim katılacak.

Ünlü isimler festivale katılacak

Merkez Mahallesi 66. Sokak’ı daha da hareketlendirmek ve Down Sendromuna dikkat çekmek adına Türkiye’de bir ilk olacak olan Down Sokak Festivali’ne birbirinden ünlü isimler katılım gösterecek. Gerçekleşecek festival hakkında bilgi veren + 1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz, “ Gölcük Down Sendromlular Derneği olarak yine bir ilke imza atmak istedik.  Çocuklarımız için çok önemli olan bu festivale Gölcük Kaymakamımız Sayın Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş, Ünlü Spiker Şenol İpek, Milli Futbolcu Mustafa Kocabey ( Papen Mustafa)’nin katılımı ile gerçekleşecek olan festivalimiz oldukça eğlenceli geçeceğini düşünüyorum. 28 Haziran Perşembe günü saat 12:30’da  Down Sokak Festivali’nde seramik standında öğrencilerimiz seramik eserler yapacaklar. Taş boyama ve el sanatları stantlarında yine öğrencilerimiz eğitmenler eşliğinde eserler hazırlayacaklar. Gün boyu devam edecek olan festivalde animasyonlar, pamuk şeker ve osmanlı macunu stantlarımız olacak”  dedi.

“Sadece Gölcük değil Kocaeli genelinde Down Sendromluları burada toplayacağız”

Başkan Abanoz sözlerinin devamında,  “ Biz bu festivali yapmaya karar verdiğimiz zaman bize 66. Sokak yerine Kavaklı Sahili’nde yapmamızı önerdiler ama bizim amacımız 66. Sokak’ı daha da canlandırmaktı. 66. Sokak bizim gelmemiz ile zaten oldukça hareketlendi ve bu festival ile daha da hareketleneceğini düşünüyorum. Çünkü bu festivale sadece Gölcük değil Kocaeli genelinde Down Sendromluları burada toplayacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —