Tarih: 22.04.2021 11:53

Hayırsever bir vatandaş yün iplik gönderdi ASKER, POLİS VE KİMSESİZ ÇOCUKLAR İÇİN KULLANILACAK

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’ün sevilen esnaflarından ve Gönüllü İtfaiyecilerinden İsmail Ak, isminin gizli kamasını isteyen hayırsever bir vatandaşın kendisine yün ipler gönderdiğini belirterek, yünleri dağıttığı vatandaşların bunları ‘Asker, Polis ve kimsesiz çocuklara eldiven, çorap, atkı ve bere yapalım’ diye öneri sunduklarını, bununda kendisini çok mutlu ettiğini belirtti. Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, ayrıca yünlerin dağıtımlarına başladığını söyledi.

İsmail Ak, hayra vesile oluyor

Gerçekleştirdiği yardım kampanyaları ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüren Gölcük’lü Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, hayırsever bir vatandaşın ihtiyaç sahiplerine dağıtması için kendisine gönderen yünleri hayırlı bir işe vesile kılıyor. Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, kendisine gönderilen yünleri dağıttığı vatandaşlardan anlamlı ve takdir toplayan bir öneri aldı. Vatandaşlar Ak’a, ‘Bize verdiğiniz bu yünleri Askerimiz, Polisimiz ve kimsesiz çocuklarımız için değerlendirelim, onlara eldiven, atkı, çorap ve bere yapalım’ diye öneri sundu. İsmail Ak, bu öneri karşısında çok mutlu olduğunu belirterek, bu süreçte yünlerin dağıtımlarına başladığını ifade etti.

Ak, ‘Bu öneri karşısında çok mutlu oldum’

Gönüllü İtfaiyeci Ak, ‘İsminin gizli kalmasına isteyen gönlü güzel insan nerede ihtiyacı olan kişiler varsa bize yün ipleri gönderdi. Bizler bu yün iplerin dağıtım yaparken ipleri alan kişiler, ‘Bunları Asker, Polislere ve kimsesiz çocuklara çorap, eldiven, atkı ve bere yapalım’ dediler. Bende bu öneri karşısında mutluluğumu belirttim. Şimdi dağıtımlara  başladım. Bu hayıra vesilemiz olursa ne mutlu bize’ dedi.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —