Tarih: 09.05.2023 11:33

Hayvanserverlerden anlamlı çağrı ‘1 KAP MAMA 1 KAP SU HAYAT KURTARIR’

Facebook Twitter Linked-in

Hayvanserverlerden anlamlı çağrı

‘1 KAP MAMA 1 KAP SU HAYAT KURTARIR’

Gölcüklü Hayvanseverler Sokak hayvanlarının beslenmesi konusunda desteğe ihtiyaçları olduğunu ifade ederek vatandaşların evlerinin önünden 1 kap mama 1 kap suyu eksik etmemelerini rica etti.

‘Onlarında canı var ve onları da Allah yarattı’

Yaz kış demeden Sokaktaki dostlarımıza destek olan Hayvanseverler sokak hayvanlarına su ve mama desteğinde bulunulması çağrısında bulundu. Esnaf ve vatandaşların evlerinin ya da işyerlerinin önüne1 kap su 1 kap mama koyulmasın isteyen Hayvanseverler, ‘Şu unutulmasın ki onların da canı var ve onları da Allah yarattı. Allah’ın yarattığı her canlıyı korumak, onları beslemek büyük sevaptır’ dedi.

‘Hepsine yetişemiyoruz’

Bazı Hayvanseverler, ‘Sokaklardaki canlarımız için bizler her ne kadar düzenli aralıklarla besleme çalışması yapsak ta bütün canlarımıza yetişemiyoruz. Bu nedenle de Rabbimin emaneti olan canlarımıza sahip çıkmak, korumak hepimizin insanlık vatandaşlık görevi. Bir başkası yapar diye düşünmeyelim.  O başkası siz olun lütfen ve kapılarınızın önüne 1kap mama 1kap su koymayı unutmayın ufak dokunuşlar hayat kurtarır” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —