Tarih: 19.03.2019 12:27

HEDEF A TAKIMINA OYUNCU KAZANDIRMAK

Facebook Twitter Linked-in

Gölcükspor Futbol Akademisi, futbolculara eğitim vermeye devam ediyor

Gölcükspor Futbol Akademisi, Gölcük Metin Uzuner Tesisleri’nde futbolculara Cumartesi ve Pazar günleri Gölcükspor Altyapı Koordinatörü Hüseyin Günister tarafından eğitimler veriliyor. Futbol Akademisi Yönetim Kurulu Üyeleri, hedeflerinin arasında en önemlisi olarak başarılı futbolcular yetiştirmek olduğunu dile getirdi.

Uzun, “Futbol benim 2.hayatım”

İlçemizin başarılı futbol okullarından biri olan Gölcükspor Futbol Akademisi çalışmalarına devam ediyor. Küçük yaş gruplarında eğitim alan futbolcular büyük bir gayret ve azim ile verilen eğitimlere katılım sağlıyor. İlçemizin sevilen esnaflarından Yunus Uzun’un oğlu Emre Uzun da bu futbol akademisinde eğitim alarak hedefini yükseklerde tuttuğunu dile getirerek, ‘Gölcükspor’da A Takımına kadar yükselmek istiyorum. Futbol benim 2.hayatım’ dedi.

Günister, “Oyuncu gelişimine daha çok önem veriyoruz”

Gölcükspor Altyapı Koordinatörü Hüseyin Günister yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Gölcükspor Futbol Akademisi olarak hedefimiz A takımımıza oyuncu kazandırmaktır. Ayrıca küçük yaş gruplarında kazanmaktan ziyade oyuncu gelişimine daha çok önem veriyoruz. Futbol okulumuz Gölcük Metin Uzuner Tesisleri’nde Cumartesi ve Pazar günleri eğitim vermektedir” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —