Tarih: 15.08.2020 14:43

Helvacı Hakkı Gölcük Şubesi’ne kısa sürede yoğun ilgi

Facebook Twitter Linked-in

Helvacı Hakkı Gölcük Şubesi’ne kısa sürede yoğun ilgi

İlçemizde yaklaşık 2 ay önce Gölcük’ün tanınmış esnaflarından, CHP Önceki dönem İlçe Sekreteri Paree Butik’in işletmecisi Metin Kaya  ve Altın Yıldız Emlak’ın İşletmecisi Ömer Faruk Helvacıoğlu tarafından hizmete alınan Helvacı Hakkı Gölcük Şubesi kısa sürede büyük beğeni topladı.

Bütün ürünler firma tarafından tedarik ediliyor

Kütahya’da kurulan ve geçmişi 1898 yılına dayanan ve Helvacı Hakkı’nın Gölcük Şubesini açan Metin Kaya ve Ömer Faruk Helvacıoğlu görmüş oldukları yoğun ilgiden dolayı oldukça memnun olduklarını ifade ettiler.  Satışa sunulan bütün ürünler firma tarafından tedarik edilen Helvacı Hakkı’da sadece dondurmalı irmik tatlısında kullanılan dondurma, yine Gölcük’ün köklü markalarından MADLEN Kornet’ten alınıyor.  

Helvacı Hakkı firması 1898 yılına dayanıyor

Gölcük’e böyle bir mekan kazandırdıkları ve gördükleri ilgiden dolayı memnun olduklarını ifade eden Helvacı Hakkı Gölcük Şubesi işletmecilerinden Metin Kaya yaptığı açıklamada, “Helvacı Hakkı Helvacıoğlu firması 1898 yılında Osmanlı İmparatorluğu döneminde Kütahya’da kurulmuş ve şu anda 5. Kuşak aile üyelerince yönetilen köklü bir firma. Kütahya’da çok saygı duyulan bir firma. Biz bu firmanın Kocaeli Bölge Bayiliğini aldık. Türkiye’nin her tarafında bayileri olan bir firma. Fakat  bu konseptte   yapılanma ilk defa biz uyguladık. Bizim yarattığımız bu konsept şu anda Türkiye’nin her tarafında uygulanıyor bizim sayemizde.  Gölcük’te çok yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Sürekli yenilik anlayışı ile bu ilgiyi sürekli hale getirmek esas hedefimiz.

Sabah 10:00’dan gece 01:00’e kadar hizmet veriyor

Sözlerine devam eden Kaya, “Ayrıca her geçen gün biz bunun üzerine bir şey katmaya çalışıyoruz. Yani bu firmanın ürünlerinden bağımsız olarak yöresel lezzetleri getirmeye başladık.  Mesela Çanakkale’nin peynir helvasını sunmaya başladık. Gölcük’te ilginin devamını sağlamak adına Sabah 10:00’dan gece 01:00’e kadar hizmet veriyoruz. Bu sürede hizmetin en iyisini vermeye alışıyoruz. Burada lezzeti yakalamak çok önemli bir şey,   fakat iyi ve müşteri odaklı hizmet bir o kadar önemli.

Tamamen doğal ürünler

İleride şubeleşme yoluna gideceklerini ifade eden Kaya, “ İlk etapta belki bir Değirmendere belki İzmit belki Karamürsel sıraya koyarsak hangisi öncelik olur şu anda onun kararını vermiş değiliz ama ikinci şubemizi çok uzun olmayan bir zamanda faaliyete geçireceğiz. Burada sattığımız her ürün, yani kısaca örnek verecek olursak, tahin helvanın çeşitleri, pekmez, tahin yerli tahin vb. bunlar tamamen doğal ürünler. Küçük bebeğinden , yaşlı insanlara kadar gönül rahatlığı ile verebileceğiniz ürünler. Üretici firmamızın ürünü herkese ulaştırmak felsefesine uygun belirlemiş olduğu fiyat politikası var. Muadilleri içinde en uygun ve en sağlıklı ürünü biz sunuyoruz. Doğal bir pekmezin ben de ortalama bir kavanoz fiyatı 18 lira 20 lira arasında değişiyor. İnsanlara gerçekten en çok ucuz geliyor ve ucuz gelen bir ürüne şüphe ile bakıyorlar. Ben de diyorum ki; size ben vereyim bu ürünü ve ürünü götürüp tahlil ettirin ücret falan da istemiyorum. Sadece vatandaşların rahatlamalarını sağlamak istiyoruz” dedi.

“Burada sattığımız ürüne güven duyulması çok önemliydi”

Kaya sözlerinin devamında, “Burada sattığımız ürüne güven duyulması çok önemliydi. Bugüne kadar yaklaşık 2 aylık bir süreçte bir kişi bize gelip de işte” ben de yanma oldu, sizde şu hata var” şeklinde şikayet almadık. Tam tersi bize gelip lezzet ve hizmetten duydukları aşırı memnuniyeti anlatıyorlar. Bu bize motivasyon sağlıyor  doğru işler yaptığımızı teyit ediyor.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —