Tarih: 19.04.2023 13:45

Hem Ramazan Bayramı hem 23 Nisan KUTLU VE MUTLU OLSUN

Facebook Twitter Linked-in

On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayı’na veda ediyoruz. 21 Nisan Cuma Ramazan Bayramının birinci gününü kutlayacağız. Bu sene Bayram namazı 06.45’de kılınacak. Gölcüklüler bayram sevincini sevdikleriyle birlikte kutlayacak olmanın heyecanını yaşayacak. Ayrıca bu yıl Türk halkı olarak Çifte Bayram kutlamanın mutluluğunu yaşayacağız. Ramazan Bayramının 3. Gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizde coşkuyla kutlanacak.

Kent Bayramlaşması bayramın 3. günü olacak

Ramazan Bayramı kutlama programları belli oldu. Gölcük’te Kent Bayramlaşması Bayramın 3. günü saat 12.30’da Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda yapılacak. Gölcük halkı Kongre Sarayı’na gelerek, bayramlaşma programına katılacak. Siyasi Partilerde bu bayram belirledikleri gün ve saatlerde bayramlaşma programlarını gerçekleştirecek. İlçemizde diğer programlar ise şu şekilde olacak; Saat 13.30 Şehit Ailesi ve Gazi ziyareti. Saat 15.00 Gölcük İlçe Jandarma Komutanlığı, Saat 15.30 Şehit Bayram Özdere Polis Merkezi Amirliği ziyaretleri olacak.

Bayram namazı 06.45’de kılınacak

 Gölcük’te bayram hazırlıkları devam ediyorken, ilçe merkezine kurulan bayram pazarı vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Gece geç saatlere kadar açık olan Bayram Pazarı özellikle iftar saatinden sonra daha da yoğunlaştı. Bayram Pazarı Arefe gecesinde son bulacak. Gölcük’te bayram namazı 06.45’de kılınarak, bayram coşkusu yaşanacak. Bizde Gölcük Haber Gazetesi adına tüm İslam Aleminin ve Gölcük halkının Ramazan Bayramını kutlar, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi dileriz.

Çocuklara verilen dünyada ilk ve tek bayram

23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı da belli oldu. Program ilk olarak Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayacak. Akabinde bu yıl 23 Nisan töreni Cumhuriyet İlkokulu Bahçesi’nde kutlanacak. Program saat 10.30’da başlayacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada ilk ve tek Çocuk Bayramı olarak kutlanmaktadır. Bizde tüm Çocukların bu güzel Bayramını kutluyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —