Tarih: 11.12.2021 12:56

Her sezon kendini yenileyen Ayaz Halı 2022 YILINDA DA EN TREND HALILARI GÖLCÜKLÜLERLE BULUŞTURACAK

Facebook Twitter Linked-in

Her sezon kendini yenileyen Ayaz Halı

2022 YILINDA DA EN TREND HALILARI GÖLCÜKLÜLERLE BULUŞTURACAK

Evlerin en vazgeçilmez ve önemli parçaları olan halı sektöründe ilçemizde uzun yıllardır hizmet veren Ayaz Halı Merinos Halı başta olmak üzere geniş ürün ve marka yelpazesi Gölcük Halkına hizmet veriyor. Her yıl kendini yenileyen Ayaz Halı 2022’de de en trend modelleri ile Gölcük halkına hizmet vermeye devam edecek.

Angora Halı, Ayaz Halı Farkıyla Gölcük’te

İlçemizde uzun yıllardır 19 Mayıs Caddesi üzerinde hizmet veren Ayaz Halı, her dönem yeni tasarımları ve kaliteli ürünleri ile farklı zevklere hitap ediyor.  Merinos  Halı’nın Gölcük yetkisi bayisi olan Ayaz Halı ayrıca Padişah Halı, Koyunlu ve Karmen Halı’nın yetkili satış bayiliğini yapıyor.  Her sezon olduğu gibi 2021 sezonunda en trend modelleri Gölcük Halkıyla buluşturan Ayaz Halı 2022 yılında da oldukça iddialı. Geniş ürün yelpazesi ve en trend halı modellerini Gölcük Halkı ile buluşturan Ayaz Halı’nın sahibi Aydın 2022 yılında da Gölcük halkına en iyi hizmeti sunacaklarını ifade etti.  

Özgün tasarımların ve kalitenin bir arada hayat bulduğu tek adres

Her yıl olduğu gibi 2021 yılında da  en güzel ürünlerini uygun cazip fırsatlarla tüketiciye büyük avantaj sağlayan Ayaz Halı, özgün tasarımların ve kalitenin bir arada hayat bulduğu tek adres.  Ayaz Halı,  Merinos Halı, Padişah Halı, Koyunlu ve Karmen Halı ile evlerine yenilik rüzgârı ile değiştirmek isteyenler için hayatı daha keyifli hale getiriyor.

Şık tasarımları ile adeta göz kamaştırıyor

Açıldığı günden beri ilçe halkının büyük beğenisini ve taktirini toplama devam eden Ayaz Halı bünyesinde bulundurduğu en son trend halılar ile de büyük beğeni alıyor. Ayaz Halı’da ayrıca Ev Tekstil Ürünleri, Deri bazalar, Kumaş bazalar, baza başlıkları, mutfak masa takımları ile de hizmet vermektedir. Şık tasarımları ile adeta göz kamaştıran halılar büyük ilgi görüyor. İşletmeciliğini Aydın Ayaz’ın yaptığı Ayaz halı Gölcüklülere en trend halıları buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını söylerken, “İlçe halkının ilgisi bizleri oldukça mutlu ediyor” dedi. Renk zenginliği ve kalitesinden taviz vermeyen hizmet anlayışı ile Ayaz Halı Uygun fiyatları ve her bütçeye hitap eden ekonomik çözümleri ile de farklılık yaratıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —