Tarih: 13.12.2022 13:13

Her yağmur sonrası Albay Burak Caddesi üzerinde aynı manzara ESNAF VE VATANDAŞ DERTLİ

Facebook Twitter Linked-in

Her yağmur sonrası Albay Burak Caddesi üzerinde aynı manzara

ESNAF VE VATANDAŞ DERTLİ

Albay Burak Caddesi üzerinde her yağmur sonrasında oluşan su birikintiler vatandaşlar kadar esnafları da zor durumda bırakıyor. Özellikle araçların geçişinde iş yerlerine çok fazla su sıçradığı için mağdur olduklarını ifade eden esnaflar bu duruma bir çözüm bulunmasını istediklerini ifade ettiler.

Hem vatandaşları hem de esnafları mağdur ediyor

İlçe genelinde birçok cadde ve sokak prestij yol olarak yenilenmişti. Görsel olarak oldukça beğenilen prestij yollar yağmur suyu kanalı olmaması nedeniyle her yağmur sonrasında oluşan su birikintileri ile hem vatandaşları hem de esnafları zor durumda bırakmaya devam ediyor. Her yağmur sonrası yollarda biriken su birikintileri araçların geçmesiyle hem kaldırımda yürüyen vatandaşlara hem de işyerlerine sıçradığı için vatandaşları ve esnafları mağdur ediyor. Dükkanlarının camları hatta dükkan içine kadar suların girdiği için zor durumda kaldıkların ifade eden vatandaşlar bu duruma bir çözüm bulunmasını istediklerini ifade ettiler. 

Çözüm isteniyor

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “Prestij yollar görsel olarak evet çok güzel ama her yağmur sonrası çok mağdur oluyoruz. Özellikle yağmur yağdığı zaman biriken sulardan araç geçtiği zaman hem kaldırımda bulunan vatandaşlara su sıçrıyor hem de iş yerlerini neredeyse içine kadar sular giriyor. Bu sıkıntının ortadan kaldırılmasını istiyoruz” diyerek yetkililere seslendiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —