Tarih: 07.02.2021 10:40

‘HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ’

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Vekil Şeker ilçemizde bir dizi ziyaretlerde bulunurken, vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi. Vekil Sezer, yaptıkları çalışmaları vatandaşlara anlatarak, bilgilendirmede bulundu.

Vekil Şeker’e Başkan Sezer’de eşlik etti

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e ziyaretinde Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ile partililer eşlik etti.   

Seymen, Vekil Şeker’in ziyareti hakkında bilgilendirmede bulundu

 AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, ‘Milletvekilimiz Sayın İlyas Şeker İlçe Teşkilatımızı ziyaret etti. Kendisini Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte karşıladık. Programımıza geçmiş dönem yöneticilerimizi ve Kızılay Gölcük Şubesi’ni ziyaret ederek başladık. Daha sonra Şirinköy Mahallemizde esnaf ve hasta ziyaretleri gerçekleştirdik. Ak Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak Milletvekillerimizin de katılımıyla her hafta istişare kurulu üyelerimizi, hemşeri derneklerini, çeşitli STK’ları ve esnaflarımızı ziyaret ederek hasbihal ediyoruz. Pandemi koşullarının hafiflemesiyle saha çalışmalarımız devam edecek’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —