Tarih: 14.09.2019 09:18

Hicret Hafızlık Kuran Kursu öğrencisi Ahmet Muhammet Aydoğdu HAFIZLIK YARIŞMASINDA BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Hicret Hafızlık Kuran Kursu öğrencisi Ahmet Muhammet Aydoğdu

HAFIZLIK YARIŞMASINDA BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU

 Diyanet İşleri Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu hafızlık yarışmasında Bölge Birincisi olan Hicret Hafızlık Kuran Kursu öğrencisi Ahmet Muhammet Aydoğdu ve Hicret Hafızlık Kuran Kursu sorumlusu Tacettin Tarı İlçe Müftüsü İlyas Öztel’i makamında ziyaret ettiler. İlçe Müftüsü İlya Öztel üstün başarısından ötürü Marmara Bölge Birincisi olan Ahmet Muhammet Aydoğdu’yu tebrik etti.

Türkiye Finallerinde Marmara Bölgesini temsil edecek

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen ilçeler arası hafızlık yarışmasında il birincisi olan Ahmet Muhammet Aydoğdu, ilimizi temsilen İstanbul Ümraniye Müftülüğü’nde düzenlenen hafızlık yarışmasına katılmaya hak kazanmıştı. Geçtiğimiz gün düzenlenen hafızlık yarışmasında üstün başarı gösteren Ahmet Muhammet Aydoğdu Marmara Bölge Birincisi olmaya hak kazandı. Hicret Hafızlık Kuran Kursu öğrencisi Ahmet Muhammet Aydoğdu 2 hafta sonra Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye Finallerinde Marmara Bölgesini temsil edecek.

İlçe Müftüsü Öztel tebrik etti

Birincilik başarısını ilçe Müftüsü İlyas Öztel ile paylaşmak isteyen Ahmet Muhammet Aydoğdu ve Hicret Hafızlık Kuran Kursu sorumlusu Tacettin Tarı dün İlçe Müftüsü İlyas Öztel’i makamında ziyaret ettiler. Göstermiş olduğu üstün başarı ile Marmara Bölge birincisi olan Ahmet Muhammet Aydoğdu’yu tebrik eden İlçe Müftüsü İlyas Öztel, “ Allah tahsil hayatı boyunca büyük başarılar nasip eder. Önemli noktalara gelmesini temenni ediyorum. İslam’a, ülkemize, milletimize ve devletimize hizmet eden büyük bir adam olur inşallah. Ziyaretiniz ve üstün başarın bizleri oldukça mutlu etti. Marmara Bölgesini ve en önemlisi ilçemizi temsil edeceğin için çok mutlu olduk. Türkiye Finallerinde başarılar diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —