Tarih: 25.11.2022 13:17

Hilal Öğretmeni hasta yatağında arkadaş ve öğrencileri ziyaret etti ELİ ÖPÜLESİ ÖĞRETMEN

Facebook Twitter Linked-in

Hilal Öğretmeni hasta yatağında arkadaş ve öğrencileri ziyaret etti

ELİ ÖPÜLESİ ÖĞRETMEN

Değirmendere Turgut Özal İlkokulu’nun sevilen Sınıf Öğretmenlerinden Hilal Yar Şaşkın’a 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğrencileri sürpriz yaparak, Öğretmenlerini ziyaret etti. Kısa süre önce yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle tedavisi gören ve İzolasyon odasında bulunan Öğretmen Hilal Yar Şaşkın öğrencilerinin yaptığı bu vefalı jest karşısında mutluluktan gözyaşlarını tutamadı.

‘Sizi çok seviyoruz’

Bir süredir yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle mücadele eden Hilal Öğretmenin tedavisi sürüyor. İzolasyon odasında tedavisi devam eden Hilal Öğretmene öğrencileri sevgilerini ve vefalarını gösterdi. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ‘Sizi çok seviyoruz Canım Öğretmenim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun. Çabuk iyileşin sizi çok özledik’ diyerek Hilal Öğretmeni çok mutlu eden öğrenciler bu davranışlarıyla da örnek oldular

Öğretmenlerine moral verdiler

Yağmur altında vefa borcu ödeyen Veli ve çocukların anlamlı jestinde mutluluk ve gözyaşı birbirine karıştı. Hilal Öğretmen öğrencilerine bu güzel sürpriz karşısında çok mutlu olduğunu ifade ederek öğrencilerine ve velilere teşekkür ederek, ‘Sizleri çok seviyorum’ dedi. Öğrencilerde Öğretmenlerine şarkılar söyleyerek, moral verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —