Hisarcıklıoğlu, müjdeyi verdi: “2025 G3 Zirvesi Kocaeli’de yapılacak”
Hisarcıklıoğlu, 2025 yılında yapılacak olan G3 zirvesinin Kocaeli’de düzenleneceğinin sözünü verdi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Bilişim Fuarı ziyareti için geldiği Kocaeli’de TOBB Marmara ve Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mert Kavşut ve yönetimi ile bir araya geldi. Hisarcıklıoğlu, 2025 yılında yapılacak olan G3 zirvesinin Kocaeli’de düzenleneceğinin sözünü verdi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Kocaeli ziyareti kapsamında Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen Bilişim Fuarı’nı ziyaret etti. Fuarda bulunan stantları tek tek gezen Hisarcıklıoğlu, TOBB Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu ile de bir araya geldi. Hisarcıklıoğlu’na program boyunca İTO Başkanı Şekib Avdagiç, KOTO Başkanı Necmi Bulut, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, KTO Başkanı Recep Öztürk, KSO Başkan Yardımcısı Çınar Ulusoy, TOBB Marmara ve Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mert Kavşut, Bilecik GGK Başkanı Ahmet Mert Yıldırım ve Yalova GGK Başkanı İdris Sefa Kaya eşlik etti.
MÜJDEYİ GENÇLERLE PAYLAŞTI
TOBB Marmara ve Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mert Kavşut ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen programda, yapılan faaliyetler hakkında bilgi alan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 2025 yılında yapılacak olan, her yıl GEN Türkiye, Habitat Derneği ve TOBB iş birliğinde düzenlenen ve çok sayıda ilden geniş bir katılımla gerçekleştirilen G3 Zirvesi’nin Kocaeli’nin ev sahipliğinde gerçekleştirileceğiyle ilgili müjdesini gençlerle paylaştı. Her yıl genç girişimcilerle alanında uzman isimleri buluşturan zirvenin TOBB Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu’nun talebi üzerine Kocaeli’de yapılması sözünü veren Hisarcıklıoğlu, bir süre gençlerle sohbet ettikten sonra Kocaeli’den ayrıldı.
HİSARCIKLIOĞLU MÜJDEYİ VERDİ: TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Bilişim Fuarı ziyareti için geldiği Kocaeli’de TOBB Marmara ve Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mert Kavşut ve yönetimi ile bir araya geldi.
EŞLİK ETTİLER: TOBB Marmara ve Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mert Kavşut, Bilecik GGK Başkanı Ahmet Mert Yıldırım ve Yalova GGK Başkanı İdris Sefa Kaya Hisarcıkoğlu’na program boyunca eşlik etti.
GASPÇILAR TUTUKLANDI!
SEDAŞ AİLESİ BAYRAM SEVİNCİNDE BULUŞTU
AKTAŞ ÇİFTİ VE BÜYÜKAKIN ÇİFTİ, SEVGİ EVLERİ İFTAR PROGRAMINDA ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞTU
BİR YASAK DAHA ! TELEFON TUTUCULARA 21 BİN TL CEZA GELİYOR...
KARTEPE’DE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ GURURLA ANILDI
BÜYÜKAKIN: “ÇANAKKALE RUHU BURADA”
DEĞİRMENDERESPOR BAŞARIYA DOYMUYOR
KARTEPE’DE STK’LAR BULUŞTU
GÖLCÜK’TE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 111. YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİTLERİMİZ RAHMETLE ANILDI
KENT BAYRAMLAŞMASI BİRİNCİ GÜN GERÇEKLEŞECEK
GÖLCÜK DİŞ SAĞLIĞI’NDA BİRLİK SOFRASI
GÖLCÜK CHP'DEN CAMİLERDE İKRAM, SAHURDA DAYANIŞMA
"ÇANAKKALE RUHU, İSTİKLALİMİZİN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR"
BAŞKAN BÜYÜKAKIN AFET GÖNÜLLÜLERİ İLE İFTAR YAPTI
BAŞKAN ALİ YILDIRIM SEZER İFTAR'DA SPOR KULÜP BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
MUKADDES EMANETLER BEYAZ KALPLERİ DUYGULANDIRDI
KOCAELİ’YE ÖZGÜ ÜRÜNLER HATIRA MAĞAZASI’NDA
BAŞKAN SEZER, “KAHRAMANLIK DESTANI ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 111.YILI KUTLU OLSUN”
BÜYÜKŞEHİR, RAMAZAN’IN RUHUNU ŞEHİRLE BULUŞTURDU
İLYAS DOBRA VEFAT ETTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “KOCAELİSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK”
TALUS: İFTAR SONRASI SALON DIŞINDAKİ TARTIŞMA ÜZÜNTÜ YARATTI
GÖLCÜKSPOR CUMAYERİ MESAİSİNE BAŞLADI
KULİSTE MUHABBETLER...
CHP GÖLCÜK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 14 MART ZİYARETİ
SERVİS SORUMLULARINDAN BAŞHEKİM VE YÖNETİCİ HEKİMLERE TIP BAYRAMI SÜRPRİZİ
KARTEPE’DE CAMİLERDE BAYRAM MESAİSİ
VALİ AKTAŞ’TAN ÇOCUK ŞUBE İNCELEME
BAŞİSKELE’DEN FİLİSTİN’E RAMAZAN DAYANIŞMASI
ZABITA HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN SAHADA
Yükleniyor
-
BIST 100
16159,10%-0,58
-
DOLAR
44,31% 0,24
-
EURO
50,82% 0,05
-
GRAM ALTIN
6911,22% 0,92
-
Ç. ALTIN
11465,60% 0,00




