Tarih: 04.07.2024 17:32

Hisareyn Merkez Mahallesi İsmet Paşa Caddesi’nde Mazgal Tamiri yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

 

Hisareyn Merkez Mahallesi'nde, yağışlı günlerde su birikintisi oluşturan ve trafiği olumsuz etkileyen mazgal sorunlarına çözüm getirmek amacıyla İsmet Paşa Caddesi'nde önemli bir altyapı çalışması gerçekleştirildi. Belediye ekipleri tarafından yapılan tamirat çalışması kapsamında, caddenin belirli noktalarında bulunan mazgallar yenilendi ve bakımı yapıldı.

Yenilenen mazgalların, yağmur sularının etkin bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanıyacağı ve caddenin kullanımının daha güvenli hale getirildiği vurgulandı. Yapılan bu altyapı iyileştirmesi, Hisareyn Merkez Mahallesi sakinlerinin yaşam kalitesini artırmayı ve şehir içi ulaşımın daha verimli hale gelmesini amaçlıyor.

Olası su baskınlarının da önüne geçildi

Gerçekleştirilen çalışma konusunda yapılan açıklamada, "İsmet Paşa Caddesi'nde yürüttüğümüz mazgal tamiri çalışmasıyla, yağışlı havalarda su birikintilerini önlemeyi hedefledik. Yapılan yenileme ve bakım çalışmalarıyla yağmur suları daha hızlı tahliye edileceği için su baskınlarının da önüne geçmiş olduk” denildi. Hisareyn Merkez Mahallesi'nde yapılan bu mazgal tamiri çalışmasıyla birlikte, altyapı sorunlarının çözümüne yönelik önemli adımlar atıldığı ve mahalledeki yaşam standartlarının iyileştirildiği belirtiliyor.

Yapılan çalışma mahalle sakinlerini de oldukça memnun ederken mahalle sakinleri emeklerinden ötürü belediye ekiplerine teşekkür ettiler.

Haber: Serap DURUKAN

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —