Tarih: 11.03.2022 11:13

Hobi olarak başladı mesleği oldu

Facebook Twitter Linked-in

Hobi olarak başladı mesleği oldu

Uzun yıllar ailesine ve yakın çevresine yaptığı ürünler ile büyük beğeni alan Bedriye Erkan, Bediş’in Donut Evi’ni açarak hobi olarak başladığı tatlı yapımını ticarete döktü.

İlçemize bağlı Değirmendere Merkez Mahallesi Mithat Gürses Caddesi Bayer Apartmanın alt katında kendi ürettiği ürünler ile hizmet vermeye başlayan Bedriye Erkan, hobi olarak başladığı tatlı yapımını mesleği olarak devam ettiriyor. 20 gün gibi kısa bir süre önce açılmasına rağmen oldukça yoğun ilgi gördüğünü ve ürünlerinin oldukça beğenildiğini ifade eden Bedriye Erkan kısa sürede gördüğü ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Kısa sürede büyük beğeni aldı

İlk zamanlar hobi olarak ailesine yaptığı tatlıların yeni mesleği olduğu için mutlu olduğunu ifade eden Bediş’in Donut Evi işletmecisi Bedriye Erkan yaptığı açıklamada, ‘’Tatlı yapmayı çok sevdiğim için aileme sık sık donut, ekler ve benzeri tatlılar yapıyordum. Daha sonrasında yakın çevremden küçük küçük siparişler almaya başladım ve zamanla bu siparişlerim daha da artmaya başladı. Ürünlerimin beğenilmesiyle sürekli yeni siparişler aldığım için kendi iş yerimi açmaya karar verdim. Bediş’in Donut Evi olarak daha 20 gün gibi kısa bir zaman önce açılmış olmamıza rağmen gördüğümüz ilgi bizleri oldukça mutlu ediyor. Eski sipariş veren müşterilerim kadar ilk defa ürünlerimi deneyen müşterilerden de çok güzel olumlu dönüşler alıyorum. Tabi buda beni çok mutlu ediyor” dedi.

“Deneyerek yeni tatlar keşfediyorum”

Ürünlerini doğal malzemeler ile ürettiğini ifade eden Bedriye Erkan, “ ürünlerim de her zaman en iyi ve en doğal malzemeleri kullanmayı tercih ederim. Özellikle de donutlarımın soslarını kendim yapıyorum. Deneyerek yeni tatlar keşfediyorum ve bunu ürünlerimde kullanıyorum. Şu anda Bediş’in Donut Evi olarak donut ve ekler başta olmak üzere Fransız Ekler, Puf, Truuff, kurabiye, İzmir Bombası, Trileçe, mini poğaça, kavala kurabiye gibi ürünlerimizde mevcut. Ürünlerimiz her zaman günlük taze olduğu için menü gün ve gün değişebiliyor. Ürün çeşitlerini arttırmayı düşünüyorum. Yeni ürün olarak supangle, kupta tremisu, profiterol çeşitlerini eklemeyi düşünüyorum. Tabi gelen talepler doğrultusunda da yeni ürün çeşitlerini arttırabilirim. Ayrıca özel günler için toplu sipariş alıyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —