Tarih: 29.03.2020 12:07

Hodri Meydan örnek kampanya başlattı

Facebook Twitter Linked-in

Hodri Meydan örnek kampanya başlattı

Kocaelispor’un en büyük destekçisi Hodri Meydan Taraftarlar Derneği 65 yaş üzerinde olan ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar için yeni bir kampanya başlattı

Kocaelispor’un en büyük taraftar gurubu Hodri Meydan Taraftarlar Derneği her zaman sosyal sorumluluk projelerinde önemli adımlar atarak dikkat çekmeye ve gündem olmaya devam ediyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle Hodri Meydan Taraftarlar Derneği üyeleri yeni bir sosyal sorumluluk projesinin startını verdi. Yeşil siyahlı taraftarlar yaşadığımız bu zor günlerde 65 yaş ve üzeri büyükler ve ayrıca kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara yardımcı olmak için yeni bir kampanya başlattı.

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği, “Korona virüs salgını nedeniyle ülkemizde alınan karara istinaden 65 yaş ve üzeri büyüklerimiz ayrıca kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız için sokağa çıkış yasağı uygulanmaktadır. Daha önce birçok sosyal sorumluluk projesini üstlenip görevleri layıkıyla yerine getirmiş olan bir sivil toplum kuruluşu olarak, böylesine zor bir zamanda bütün oluşumlarımızla görev alıp büyüklerimizin sıkıntısına bir nebze olsun umut olma gayreti içerisinde olacağız. Hodri Meydan Taraftarlar Derneği olarak büyüklerimize temizlik, kumanya ve nakit anlamında yardımcı olabilmek adına kampanya başlatıyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —