Tarih: 03.04.2024 12:43

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği’nin iftar organizasyonunda BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Kocaelisporlu taraftarlar, Hodri Meydan Taraftarlar Derneği’nin Antikkapı’da düzenlenen iftar organizasyonunda birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kocaelispor sevdalılarının yoğun ilgi gösterdiği iftar organizasyonuna Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Kocaelispor Başkanı Recep Durul, Siyasi Partilerin başkan ve temsilcileri, STK ve Oda temsilcileri, Kocaelispor Futbol Akademisi Başkanı Rafet Kırgız, Yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katılım sağladı.  

‘BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ! ‘

Hodri Meydan Taraftar Grubu yaptığı açıklamada, ‘Bu akşam düzenlemiş olduğumuz Geleneksel Hodri Meydan İftar Yemeğimize katılım sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a ve ekibine, Kulüp Başkanımız Sayın Recep Durul’a ve yönetim kurulu üyelerimize, geçmiş dönem Kulüp Başkanlarımız Sayın Orhan Görsen’e, Sayın Muammer Çelik’e ve Sayın Bahri Yavuz’a, Teknik Direktörümüz Sayın Mustafa Gürsel’e, A Takımımıza, Altyapı Teknik Direktörlerimize ve oyuncularımıza, eski teknik direktörlerimize ve eski futbolcularımıza, Emniyet Mensuplarımıza, basınımıza, MHP İl Başkanı Sayın Murat Nuri Demirbaş’a ve MHP İl Başkanı Yardımcısı Sayın Yaşar Arslan’a, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Sayın Kaan Şengil’e, Büyük Birlik Partisi İl Koordinatörü Sayın Metehan Küpçü’ye ve ekibine, Kocaeli Ticaret Odası’na, tüm sivil toplum kuruluşlarımıza, kentimizin değerli iş adamlarına ve armasını bugüne kadar hiçbir şeye değişmeyen şanlı Kocaelispor taraftarlarımıza can-ı gönülden teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunarız. BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ, İNANANLAR KAZANACAK!’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —