Tarih: 12.07.2023 13:06

Hollandalı İş İnsanı Yavuz Katkay’ın Annesi Asya Katkay, DUALARLA UĞURLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Hollandalı İş İnsanı Yavuz Katkay, Gürbüz Katkay ve Gündüz Katkay’ın anneleri, Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu’nun Halası, Asya Katkay dün hayatını kaybetmişti. Katkay’ın cenazesi bugün Öğle namazına müteakiben Derince Mersincik Camii’nde kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Cenazeye önemli isimler katılım sağladı

İlimizin sevilen isimlerinden Asya Katkay’ın cenazesine katılım oldukça yoğun oldu. Cenaze törenine Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, Belediye Başkanları, Siyasi Parti İl ve İlçe Başkanları, Yöneticileri, İş dünyasının önemli isimleri, Katkay ailesinin aile yakınları, dostları ve sevenleri ile vatandaşlar katılım sağladı.

Son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Katkay’ın cenazesi bugün Öğle namazına müteakiben Derince Çenesuyu Mersincik Mahallesi’nde bulunan Mersincik Camii’nde kılınarak, Şehitlik Mezarlığı’na defnedildi.

‘Teşekkür ediyorum’

Garipoğlu, halasının cenazesine katılım sağlayan tüm dostlarına ve sevenlerine teşekkür ederek, ‘Üzüntüyle geçmez içimizdeki yara. Edelim dua. Böylece dileğimiz tek olsun, başımız sağolsun, acımız bir olsun. Uzaktan yakından cenazemize katılım sağlayan, sosyal medya hesaplarımızdan, telefonlarımızdan bize ulaşan, bizzat cenazemize katılım sağlayan Siyasi Parti İl ve İlçe Başkanlarıma, Belediye Başkanlarımıza, İş dünyasındaki büyüklerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Saygı ve sevgilerimizle’ dedi.

Bizde Gazetemiz adına Merhume’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabırlar dileriz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —