Tarih: 24.10.2022 13:49

Hükümet Konağı alanı araç sahiplerinin imdadına yetişiyor ALANA İLGİ YOĞUN

Facebook Twitter Linked-in

Hükümet Konağı alanı araç sahiplerinin imdadına yetişiyor

ALANA İLGİ YOĞUN

Geçtiğimiz Şubat Ayında Depreme Dayanıksız olduğu tespit edilerek yıkımı gerçekleştirilen Hükümet Konağı alanı araç sahipleri tarafından her geçen gün daha da yoğun ilgi görüyor.

 Geçtiğimiz 15 Şubat tarihinde yıkımına başlanan ve yaklaşık 2 ay içinde tamamen yıkımı gerçekleştirilen Gölcük Hükümet Konağı Binasının alanı kısa sürede araç sahiplerini yoğun ilgisini görmeye başladı. Yıkım firması tarafından düz bir şekilde teslim edilen alan araç sahipleri tarafından yoğun bir şekilde kullanılıyor. Her geçen gün daha fazla araç sahibitarafından kullanılmaya başlanan alanın zemininde düzenlenme yapılması isteniyor.

“Gölcük’te ücretsiz Otopark alanlarının artması gerekiyor”

Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan ve yakın zamanda Yeni Hükümet Konağı’nın yapılacağı alan çalışmalar başlayana kadar ücretsiz otopark olarak kullanılmaya devam edecek. Gölcük’te ücretsiz otopark alanlarının artması gerektiği ifade eden vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “Gölcük’te otopark sıkıntısı olduğunu defalarca dile getiriyoruz. Gazi Otoparkı, Mobil Mevkii’ndeki ve Donanma Caddesi üzerindeki ücretsiz otoparklar gün içinde yoğun bir şekilde kullanılıyor. Buna rağmen yine de park yasağı olan alanlara hatalı park edilmiş araçları görmek mümkün. Hükümet Konağı alanı geçici olarak kullanılıyor ve çalışmalar başladığı zaman bu alana araç park edilemeyecek. Bu nedenle Gölcük’te ücretsiz Otopark alanlarının daha da artması gerektiğini düşünüyoruz” dediler.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —