Tarih: 27.02.2023 14:10

Hükümet Konağı İnşaatı ihalesini Yavuz İnşaat aldı/650 GÜNDE TAMAMLANACAK

Facebook Twitter Linked-in

Hükümet Konağı İnşaatı ihalesini Yavuz İnşaat aldı

650 GÜNDE TAMAMLANACAK

Depreme dayanıksız olduğu belirlenerek geçtiğimiz sene yıkılan Gölcük Hükümet Konağı’nın yeniden yapım ihalesi tamamlanmıştı. Yavuz İnşaat tarafından yapılacak olan  Hükümet Konağı alanında çalışmalar başladı.

Çalışmalar başladı

Depreme dayanıksız olduğu yapılan incelemelerle belirlenen Gölcük Hükümet Konağı ve alan içerisinde bulunan İlçe Jandarma Komutanlığı, yeni yerlerine taşınarak hizmet vermeye başlamıştı. Taşınma ve tamamlanan işlemler sonrasında eski binanın yıkımı,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanmıştı. Yıkılan alanda yeniden inşa edilecek olan Gölcük Hükümet Konağı’nın ihale süreci ise geçtiğimiz hafta tamamlanmıştı. Kocaeli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nda 10 Ocak’ta yapılan ihaleyi Yavuz İnşaat kazanmıştı. Yer teslimi yapılan Yeni Hükümet Konağı inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Gölcük Hükümet Konağı’nın, 650 gün içinde tamamlanması planlanıyor

Gölcük Hükümet Konağı alanında geçtiğimiz gün itibariyle çalışmalar başladı. Hükümet Konağı inşaat çalışmalarının başlaması vatandaşları da memnun etti. Gölcük Hükümet Konağı’nın, 650 gün içinde tamamlanması planlanıyor. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, tamamlanan ihale sürecinin ve yapılacak olan yeni binanın ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —