Tarih: 26.05.2023 13:27

Hülagü’den TEMAD Gölcük Şubesi’ne ziyaret ‘BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ’

Facebook Twitter Linked-in

Hülagü’den TEMAD Gölcük Şubesi’ne ziyaret

‘BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ’

AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, bugün ilçemize gelerek Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi’ni ziyaret etti. 

Tülü, “yıllardır mücadele ettiğimiz hak arayışında bizlere destek olacağına inanıyorum”

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi ile Belediye Meclis Üyelerininin de katıldığı buluşmada ilk olarak söz alan Başkan Tülü, “Öncelikle Sayın vekilimize hayırlı olsun diyoruz. Bizleri seçim sonunda demokrasinin gereği olarak ziyaret etti. Bizleri mutlu etti. Aynı zamanda kendileri asker kökenli, eski bir asker. Bizleri en iyi anlayan ve anlayacak birisinin seçilmiş olması, bizlerin yıllardan beri sürdürdüğümüz değişik özlük hakları veya değişik haklarla ilgili bu konuda bizlere yardımcı olacağı inancıyla kendisini tekrar tebrik ediyor, faydalı olmasına diliyorum, teşekkür ediyorum” dedi.

Sezer, “Sayın vekilimizin asker kökenli olmasının avantaj olduğunu düşünüyorum”

Ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Öncelikle Milletvekili seçilmesinden ötürü Sayın Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü tebrik etmek istiyorum. Sadece ilçemizin değil ilimizin genelinde aslında çok büyük hizmetleri var. Kocaeli Üniversitesi Rektörü olması haricinde. Sayın vekilimizin asker kökenli olmasının avantaj olduğunu düşünüyorum.   Dertlerin iletilmesinde  iyi bir  köprü olabileceğini düşünüyorum. Ben tekrardan misafirperverliğinizden ötürü teşekkür ederim.  Kıymetli vekilimize de bugün mazbatasını aldı kendisi, üstün başarılar diliyorum” dedi.

 ‘Milletimiz iradesini meydana koydu’

AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü de konuşmasında, “Öncelikle bugün Gölcük’te bulunmaktan, bu güzel derneği ziyaret etmekten memnuniyet duyuyorum. Dernek Başkanı Bekir Tülü beyefendiye ve değerli yönetimine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Milletimiz 14 Mayıs’ta, koltuk paylaşımı üzerine kurulu; kavgasız, gürültüsüz, hilesiz-hurdasız günleri geçmeyen koalisyon masasına onay vermemiştir. Mecliste çoğunluğu 323 milletvekiliyle Cumhur İttifakı’na vermesi hem güvenin göstergesi hem de irade beyanıdır.’

‘Tabloyu güçlendireceğiz’

Hülagü, konulmasının sonunda, ‘Şimdi önümüzde 28 Mayıs’ta yapılacak seçimler var. 14 Mayıs’ta “İstikrar Sürsün, Türkiye Büyüsün” diyen tüm vatandaşlarımız, 28 Mayıs’ta da mecliste oluşan tabloyu güçlendirerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteği verecektir. Tüm Gölcüklü hemşehrilerime bu noktada teşekkür ediyorum. Mutlaka sandığa gidelim ve irademizi ortaya koyalım” dedi. Ziyaret soru cevap ve  karşılık sohbetin ardından çekilen fotoğrafların ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —