Tarih: 09.07.2021 11:27

Hürriyet, Kocaelispor Hediyeleriyle KARTEPELİ MERT’İ DE GÜLÜMSETTİ

Facebook Twitter Linked-in

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kartepe’de ikamet eden Down Sendromlu Mert Yüksektepe’yi Kocaelispor temalı hediyeleriyle gülümsetti

Kocaelispor sevdasını kentin çocuklarına aşılayan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ilçelerden gelen forma taleplerini geri çevirmiyor. Kartepe Arslanbey Atakent konutlarında ikamet eden bir vatandaş, Başkan Hürriyet’e ulaşarak sitelerinde Kocaelispor sevdalısı Down Sendromlu bir gencin olduğunu belirtti. Özellikle çocukları hiçbir zaman geri çevirmeyen Başkan Hürriyet, Mert Yüksektepe’ye Kocaelispor temalı hediyeleri gönderdi.

Önce şaşırdı sonra mutlu oldu

İzmit Belediyesi Spor Müdürü Mithat Ağa, Kocaelispor temalı hediye ile Kartepe’ye gitti ve Mert’in kapısını çaldı. Karşısında Mithat Ağa’yı gören Mert, önce çok şaşırdı sonra ise çantadan çıkan forma, şapka, atkı, maske ve anahtarlık hediyeleriyle çok mutlu oldu. Bu anlamlı jest sonrası Yüksektepe ailesi Hürriyet’e teşekkürlerini iletti. Mithat Ağa, ligler başladıktan sonra Mert’i Kocaelispor maçına götürme sözü verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —