Tarih: 10.10.2023 10:44

Hürriyet’e Yöneltilen ‘Yeğen’ haberine cevap geldi ‘HABER YALAN HABERDİR’

Facebook Twitter Linked-in

Hürriyet’e Yöneltilen ‘Yeğen’ haberine cevap geldi

‘HABER YALAN HABERDİR’

MAP Kavaklıspor Yönetimi, Kocaeli’deki bir internet haber sitesinde “Fatma Kaplan Hürriyet’in eşinin yeğeni belediyede iş başı yaptı” başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Yalan haber” dedi

Kocaeli’deki bir internet haber sitesinde daha önce de sıklıkla tekrarlan benzeri yalan haberlere bir yenisi eklenirken, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in eşi Murat Hürriyet’in yeğeni Okan Üstüntaş belediyede iş başı yaptı konulu habere, bu kez bizden önce MAP Kavaklıspor Yönetiminden yalanlama geldi. İzmit’in köklü ve şerefli mazisiyle bilinen kulübün sayfasından yapılan resmi açıklamada şu ifadeler kullanıldı, İlimizde bulunan bir gazetede yer alan “Fatma Kaplan Hürriyet’in eşinin yeğeni belediyede iş başı yaptı” haberi YALAN HABERDİR.

 “YALAN HABERDİR”

Okan Üstüntaş’ın İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in eşinin yeğeni olarak tanıtılmasına dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Okan Üstüntaş, MAP Kavaklıspor’un değerli bir yöneticisidir. İşe ihtiyaç duyan bir genç olarak, kulüp yönetimimizin sevgili başkanımızdan ricası üzerine İzmit Belediyesi’nde Temizlik İşleri’nde değerlendirilmiştir. Ayrıca bu genç arkadaşımız Temizlik İşlerinde çöp kamyonu arkasında çalışmasına devam etmektedir.  Kamuoyunu yanıltan bu tür yalan haberlere itibar edilmemesini rica ederiz”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —