Tarih: 19.01.2024 13:11

Hüseyin Şahin İYİ Parti Gölcük Belediye Meclis Üyeliği ADAY BAŞVURU FORMUNU TESLİM ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Bölgemizde geniş kesim tarafından tanınan ve sevilen, geçmiş dönem Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış, Zafer Partisi’nin Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuş, Ülkücü Camianın sevilen ismi Hüseyin Şahin İYİ Parti Gölcük Belediye Meclis üyeliği aday başvuru formunu İlçe Başkanı Soner Yusufoğlu’na teslim etti.

Gölcük’te çok seviliyor

İYİ Parti’nin Gölcük Belediye Başkan Adayı’nın netleşmesi ile birlikte Meclis Üyeliği Başvurularında da yoğunluk yaşanmaya başladı. Ülkücü Camianın sevilen ismi Hüseyin Şahin İYİ Parti Gölcük Belediye Meclis Üyeliği aday başvurusunu İlçe Başkanı Soner Yusufoğlu’na teslim etti. Programda İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı da katılım sağladı.

‘Meclis Üyeliği başvurularında yoğunluk yaşanmaya başlamıştır’

İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’ndan yapılan açıklamada, ‘Gölcük Belediye Başkan Adayımız İsmail Aynacı beyefendinin isminin netleşmesi ile birlikte Meclis Üyeliği başvurularında yoğunluk yaşanmaya başlamış olup, başvurular siz değerli kamuoyuna duyurulacaktır. Gölcüklülerin refahı, huzuru, sağlığı, sosyal yaşam hakları, kaliteli hayat şartları için mücadele edip çözüm üreteceğiz’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —