Tarih: 04.03.2019 15:04

Huzurevi Sakinleri için Bursa’ya gezi düzenlediler BÜYÜKLERİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ

Facebook Twitter Linked-in

Huzurevi Sakinleri için Bursa’ya gezi düzenlediler

BÜYÜKLERİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ

Kurulduğu günden bu yana yaptığı başarılı çalışmalar ile dikkat çeken Gölcük Huzurevi Destekleme ve Yaşatma Derneği, Huzurevi sakinleri yararına Bursa Nilüfer’de bulunan Misi Köyü’ne gezi düzenlediler. Dernek üyeleri ve geziye katılanlar unutamayacakları güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Bursa’nın Nilüfer İlçesine bağlı Misi Köyü’ne gittiler

İlçemizde bulunan Gölcük Huzurevi Sakinleri yararına kurulan, Gölcük Huzurevi Destekleme ve Yaşatma Derneği çalışmalarını sürdürüyor. Dernek üyeleri son olarak huzurevi sakinleri yararına Bursa’nın Nilüfer İlçesine bağlı Misi Köyü’ne bir gezi düzenlediler. Dernek Başkanı Saime Türkmen başta olmak üzere 48 kişilik bir grup halinde düzenlenen gezi oldukça eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.

Türkmen, “Dernek üyelerimiz ile çok güzel bir gezi programı gerçekleştirdik”

Doğal güzelliği ve tarihi dokusuyla oldukça beğenilen Misi Köyü’ne çok güzel bir gezi düzenlediklerini ifade eden Gölcük Huzurevi Destekleme ve Yaşatma Derneği Başkanı Saime Türkmen yaptığı açıklamada, “ Dernek üyelerimiz ile çok güzel bir gezi programı gerçekleştirdik. Doğal güzelliği ve tarihi dokusuna hayran kaldığımız Misi Köyü gezimiz çok güzel geçti. Daha sonrasında yine Bursa’nın önemli turistlik bölgelerinden olan Cumalıkızık Köyü’ne geçtik. Bu köyümüz de yine tarihi dokusu kendine hayran bıraktırdı. Çok güzel bir gezi olduğunu düşünüyorum. Katılım sağlayan herkes çok güzel bir gün geçirdiklerini ifade ettiler. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —