Tarih: 10.07.2017 10:18

İÇ TRANSFER TAMAMLANDI

Facebook Twitter Linked-in

 

Kocaelispor’da iç transfer noktalandı. Sözleşmesi sona eren Murat Başak, Hamza Mutlu, Yusuf Şenlik ve Kadir Öge ile anlaşma sağlandı.

Kılıç’a teşekkür edilirken, Oğuzhan takımdan ayrılan isim oldu. Sinan Pektemek ise futbolu bıraktığını açıkladı.Kocaelispor’da iç transfer sorunu sona erdi. Yeşil siyahlı yönetim kongre sonrası 1 yıllık opsiyon hakkını kullanarak Burak Özbakır, Can Emre Yücel, Burak Süleyman, Kemal Can Aydemir, Mehmet Avcı, Mesut Özdemir ve Özgür Sürekçi’nin sözleşmesini uzatarak 7 futbolcuyu kadroda tutmuştu. Kadir Gezer, Şenol Yıldırım ve Erol Durbakan ile görüşme yapılmadan yollar ayrıldı.

4 FUTBOLCU İLE TRANSFER TAMAM

Transfer komitesi daha sonra sözleşmesi sona eren diğer 7 futbolcu ile görüştü. Bu görüşmeler sonunda tek fire verildi ve Oğuzhan Türkmen, Bayburtspor’a gitti. Murat Başak, Hamza Mutlu, Yusuf Şenlik ve Kadir Öge ile anlaşma sağlanırken, tecrübeli file bekçi Kılıçarslan Kopuz’a ise teşekkür edildi.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —