Tarih: 26.05.2022 07:46

İçişleri Bakanlığı 3.546 Sözleşmeli Personel alacak

Facebook Twitter Linked-in

İçişleri Bakanlığı 3.546 Sözleşmeli Personel alacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yayınlandığı üzere T.C İçişleri Bakanlığı tarafından 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile Ek ve Değişiklikleri çerçevesinde; Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatı emrinde istihdam edilmek üzere aşağıdaki Ek-1/a ve Ek-l/b sayılı tablolarda adedi ve pozisyon unvanı belirtilen boş pozisyon unvanlarına toplam 3.546 adet personel alımı yapılacaktır.

Başvurular; e-Devlet şifresi ile yapılacaktır. Bu nedenle adayların www.turkiye.gov.tr hesabının bulunması zorunludur. Söz konusu hesabın kullanılabilmesi için, adayların e-Devlet şifresi almaları gerekmektedir. Adaylar, e-Devlet şifresini içeren zarfı, PTT Merkez Müdürlüklerinden, şahsen başvuru ile üzerinde T.C. Kimlik numarasının bulunduğu kimliğini ibraz ederek temin edebileceklerdir.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ:https://www.ilan.gov.tr/ilan/990306/kamu-akademik-personel-kamu-personel-alim-ve-sinavlari-icisleri-bakanligi-3-546-sozlesmeli-personel-alacak




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —