Tarih: 30.11.2018 13:55

İdris Alp, İlçe Başkanlığı’ndan ayrıldı ADAY ADAYI OLDU

Facebook Twitter Linked-in

İdris Alp, İlçe Başkanlığı’ndan ayrıldı

ADAY ADAYI OLDU

31 Mart Yerel seçimleri öncesinde, belediye başkan aday adayı olmak isteyen ilçe başkanlarının durumu, AK Parti Genel Merkezi tarafından netleştirildi. Bu isimlerden birisi de, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp’ti. Belediye Başkan aday adayı olmak isteyen Alp’in önünde bu açıklamanın ardından herhangi bir engel kalmadı.

Alp, ‘İlçe Başkanlığı görevimden ayrıldım’

AK Parti Genel Merkezi, anımsanacağı üzere geçtiğimiz haftalarda 60 ilin Belediye Başkan adayını açıklamış ve belediye başkan aday adayı olmak isteyen ilçe başkanlarının durumunu kendilerinin belirleyeceğini açıklamıştı. Belediye Başkanlarından aday adaylığı başvurusu almayan, AK Parti Genel Merkezi, aday adayı olmak isteyen ilçe başkanları içinde bekleme ve başvuru almama kararı almıştı. Bu anlamda, 31 Mart Yerel seçimleri öncesinde, belediye başkan aday adayı olmak isteyen ilçe başkanlarının durumu, AK Parti Genel Merkezi tarafından netleştirildi. Bu isimlerden birisi de, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp’ti. Belediye Başkan aday adayı olmak isteyen Alp’in önünde bu açıklamanın ardından herhangi bir engel kalmadı. Aday adaylığı ataması bu sabah açıklanan Alp, görevinden ayrılarak, Gölcük Belediye Başkan Adayı olan İdris Alp ile birlikte, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’nın belediye başkan aday adayı sayısı 13’e yükseldi.

‘Hayallerimiz Gülümseyen Gölcük’ü yaratmak’

Belediye başkan aday adaylığı hayaline kavuşan İdris Alp, yaptığı açıklamada, ‘’Malumunuz yerel seçim atmosferi. Biliyorsunuz hızlı bir vaziyette ilerliyor. 31 Mart tarihi yaklaştıkça gerek partilerde gerekse siyasette heyecan artıyor. Bizde bu heyecanı enerjiye çevirmek için gayret gösteriyoruz. Bu bağlamda bizimde aday adaylığımız konusunda söz konusuydu. Genel Merkezimiz aday adayı olmamıza onay verdi. Bende bugün itibariyle görevi bırakmış oluyorum. Yarın saat 16.00’da başvurumu yapacağım. Ben AK Parti’de göreve ilk 2002 yılında Merkez Mahallesi’nde yönetici olarak başladım. 2003-2006 yılları arasında o dönem ilçe başkanımız Mevlüt Demir ile ilçe yöneticiliğinde görev aldım. Daha sonra 2006 yılında Fikri bey’in il yönetiminde yer aldım. 2008 yılında çeşitli görevlerde bulundum ve 5 birimde başkanlık yaptım. 2014 yılında yine genel merkez ve büyüklerimizi teveccühü ile göreve getirildim. 4 yıldır Gölcük’e önemli hizmetlerde bulundum. Bugün görevimi aday adaylığımın kesinleşmesinden ötürü bırakmış bulunuyorum. Allah’ım çıktığım bu yolda bizlerin yolunu açık eylesin. Bizim hayallerimiz var. Hayallerimizin en önemlisi gülümseyen Gölcük’ü yaratmaktır. Milletim teveccüh gösterirse bu hayallerimizi gerçekleştirmek için çalışmalarda bulunacağım. 4 yılda çok önemli hizmetlerde bulunduk. 1 darbe girişimi yaşadık. Fırtınalı denizlerde yürüdük. Fırtınalı denizlerden gemimizi kıyıya yanaştırdık. 4 yılda bizlere gönlünü, aklını ve emeğini veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Siz değerli basın mensuplarımızla da 4 yıl geçirdik. 4 yılda çok seviyeli bir iletişim geçirdik. Bu süreçte bizlere karşı göstermiş olduğunuz nezaketten ötürü teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de 4 yıldır beraber yürüdüğümüz belediye başkanımız Mehmet Ellibeş’e etmek istiyorum. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —