Tarih: 31.05.2018 14:34

İFTAR SONRASI FASIL

Facebook Twitter Linked-in

Etçi Beyler de süper Ramazan akşamları

İFTAR SONRASI FASIL

Bölgemizin ve İlçemizin kaliteli markası Etçi Beyler 2, Ramazan Ayı’nda da dolup taşıyor. Zengin menü çeşitleri ile vatandaşların çekim merkezi olan Etçi Beyler 2 kalitesini konuşturuyor.

Müşterilere canlı tasavvuf müziği keyfi sunuluyor

Bölgemizin tanınan ve çok sevilen İş Adamlarından Tufan ve Recep Ubay, Gölcük’e Etçi Beyler kalitesi ile önemli katkılar koyuyor. Ramazan Ayı’nda süper menüleri ile müşterilerini karşılayan, ayrıca müşterilerine canlı tasavvuf müziği keyfini sunan Etçi Beyler 2 tüm Gölcük halkını iftarlarını nezih mekânlarında açmaya devam ediyor.

Gölcük’e ve bölgemize önemli katkı sağlıyorlar

Zengin menü seçenekleri, güler yüzlü personeli, çocuklar için oyun yerleri ve nezih mekânıyla Gölcüklülerin ve bölge halkının takdirini toplayan Etçi Beyler 2 Gölcüklülerin vazgeçilmez mekânı oluyor. Kaliteyi sevenlerin ve tercih edenlerin noktası olan Etçi Beyler 2 tam aradığınız bir mekân. Etçi Beyler 2 sahiplerinden İş Adamı Tufan Ubay, ‘’Her akşam dopdolu, zengin menü çeşitlerimiz ile Gölcüklülere önemli bir hizmet sunmaya devam ediyoruz. Ramazan ayı’nda da halkımızın yoğun ilgisi bizleri memnun ediyor. Bizler Nezih mekanımız ve kaliteli hizmetimiz ile tüm Gölcük halkını Etçi Beyler kalitesine davet ediyoruz” dedi.

Etçi Beyler kalitenin tercih noktası

Etçi Beyler 2 Müşterilerine keyifli bir iftar için Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri canlı tasavvuf müziği imkanı sunuyor. Etçi Beyler’i tercih eden müşteriler, mekandan oldukça memnun ayrılıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —