Tarih: 30.05.2019 14:35

İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

GÖLMEK Yeni Mahalle Konağı eğitmenleri ve kursiyerleri

Gölcük Belediyesi tarafından 2018 yılı Kasım Ayında açılan Yeni Mahalle Konağı Kurs Merkezi Eğitmenleri ve Kursiyerleri iftar yemeği düzenledi. Yeni Mahalle Kapalı Pazar yerinde gerçekleşen İftar yemeğine katılım oldukça yoğun oldu.

Katılım oldukça yoğun oldu

Yeni Mahalle Konağı Kurs Merkezi Eğitmenleri Yasemin Yazıcıoğlu Demircan, Melek Biçer, Figen Kurt Reyhan Özöztürk ve kursiyerler tarafından Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleştirilen İftar yemeğine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, eşi Türkan Sezer, Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Özel Kalem Müdürü E. Fatih Bayram, İlçe Halk Eğitim Müdürü M. Hafiz Arvas, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcıları Ümran Ceyhan, Adile Özçelik, Abdullah Edeman ve çok sayıda kursiyer katılım sağladı.

Demircan katılım sağlayan herkese teşekkür etti

Düzenlenen iftar yemeği sonrası kısa bir konuşma yapan Yeni Mahalle Konağı Kurs Merkezi Eğitmeni Yasemin Yazıcıoğlu Demircan, “Öncelikle davetimizi kabul edip iftar yemeğimize katılım sağlayan öncelikle Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’e Kıymetli eşi Sayın Türkan Sezer’e ve tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Yeni Mahalle Konağı Kurs Merkezi’miz 2018 Kasım ayında faaliyete geçti. 4 usta öğretici 160 kursiyerle birlikte sadece nakış ve dikiş eğitimi değil, okuma yazma, bayanlarda depresyona çözüm eğitimleri, Yeni Mahalle’de yaşayan gençlerin eğitimlerine devam etmeleri için psikolojik destek vermekteyiz. Biz burada büyük bir aile olduk. Bunun en güzel örneğini de bu akşam görmüş olduk. Tekrardan iftar yemeğimizde katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni Microsoft Office Word Belgesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —