Tarih: 28.03.2024 14:28

İHH Gölcük Temsilciliği Ziyaret Vakfı’nın desteği ile YETİM ÇOCUKLARA İFTAR VERDİ

Facebook Twitter Linked-in

İHH Gölcük Temsilciliği Ziyaret Vakfı’nın desteği ile

YETİM ÇOCUKLARA İFTAR VERDİ

İHH Gölcük Temsilciliği, her yıl olduğu gibi bu yılda Dünya Yetim Günü münasebetiyle Ziyaret Vakfı’nda iftar etkinliği düzenledi, Ziyaret Vakfı’nın desteği ile verilen iftar yemeğinde Yetim Çocuklar, Aileler ve İHH Gölcük Temsilciliği üyeleri bir araya geldi.

Katılım yoğun oldu

Ziyaret Vakfı’nda düzenlenen İftar Yemeğine Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, İlçe Müftüsü Emin Yılmaz, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Barış, Kocaeli İHH Yönetim Kurulu YETİM Başkanı Hüseyin Kanca ve Ahmet Hakan ve Ziyaret Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk, İHH Gölcük Temsilciliği Hanım kolları dahil tüm Teşkilat Mensupları katıldı.

Ramazan ve İftar duasını Gölcük Müftüsü Emin Yılmaz yaptı

İHH Gölcük Temsilciliği’nin Ziyaret Vakfı Desteği ile verilen İftar Yemeği, Gölcük Müftüsü Emin Yılmaz’ın Ramazan ve İftar duasını yapması ile başladı. İftar Yemeği Sonrası kısa bir konuşma yapan Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin’de İHH Gölcük Temsilciliği’ne ve Ziyaret Vakfı’nı düzenlemiş oldukları iftar yemeği için takdir ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bilgin, “Bu güzel ortamda hep beraber olmaktan mutluluk duymaktayız”

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, yetim çocuklar için düzenledikleri iftar organizasyonun da yaptığı konuşmada,‘ Sayın Kaymakamım, saygıdeğer misafirlerimiz, İHH Gölcük temsilciliğimizin düzenlemiş olduğu iftar programımıza hoş geldiniz. Davetimize icabet ederek bizleri onurlandıran sayın kaymakamımıza ve saygıdeğer misafirlerimize şahsın ve kurumu İHH adına Teşekkür ediyorum. Bu güzel ortamda hep beraber olmaktan mutluluk duymaktayız. Ayrıca bu Nezih ortamı bize tahsis ederek ikramlarıyla bizlere burada ağırlayan Ziyaret Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Seyfettin Öztürk abimize, ekibine ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sizleri saygı ve sevgilerimle selamlıyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —