Tarih: 05.07.2021 11:46

İHH Gölcük Temsilciliği’nden seri ziyaretler

Facebook Twitter Linked-in

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ve İHH Gölcük Temsilcileri, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ve Gölcük Zabıta Müdürlüğü’ne yeni atanan Erdinç Yazıcı’yı ziyaret etti. İHH Gölcük Temsilciliği adına Ahmet Bilgin, Gölcük Zabıta Müdürü Erdinç Yazıcı’ya yeni görevinde başarı temennilerini iletti.

İlk ziyaret Başkan Sezer’e

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İHH Gölcük Temsilciliği’ne çalışmalarında başarılar diledi. İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, Kurban Bayramının yaklaşması nedeniyle Kurban çalışmaları hakkında Başkan Sezer’e bilgi verirken, ziyaret isteklerini kırmadığı için Sezer’e teşekkür etti.

Bilgin, ‘Allah yeni görevinizde size başarılar nasip etsin’

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ve İHH Temsilcileri Gölcük Zabıta Müdürlüğü görevine atanan Erdinç Yazıcı’yı ziyaret etti. Yazıcı’ya yeni görevinde başarılar dileyen İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, ‘Allah yeni görevinizde size başarılar nasip etsin. Yeni göreviniz hayırlı olsun’ dedi. Zabıta Müdürü Erdinç Yazıcı, İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin’e ve beraberindekilere ziyareti ve güzel temennileri için teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —