Tarih: 09.05.2023 12:33

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, ‘DEPREM BÖLGESİNDE 5 KONTEYNER EVLERİMİZİ TAMAMLADIK’

Facebook Twitter Linked-in

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin,

‘DEPREM BÖLGESİNDE 5 KONTEYNER EVLERİMİZİ TAMAMLADIK’

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bilgin, hedeflerinin tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşmak olduğunu belirtti ve deprem bölgesinde şu ana kadar 5 konteyner evin tamamlandığını söyledi.

‘Hedefimiz 10 Konteyner Evimizi tamamlayıp, sahiplerine teslim etmek’

Bilgin, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen 10 ilimizde yıkıcı etki gösteren büyük deprem felaketlerinin ardından o bölgede yardım çalışmalarına başlamıştık. Depremzede halkımızın eksiklerini kapatmak adına bizler de konteyner kurma anlamında bir proje gerçekleştirdik. Hedefimiz 10 konteyner evimizi eksiksiz bir şekilde oluşturup vatandaşlarımıza teslim etmekti. Bu güne kadar toplamda 5 konteyner evimizi tamamladık. Hayırseverlerimizin destekleri ile kalan 5 evimizi de tamamlayarak sahiplerine vermek istiyoruz” dedi.

‘Hayırseverlerimizin destekleri de oldukça önemli’

‘Bundan sonraki hedefimizi Kurban Bayramı’nda yapacağımız destekler olarak belirledik’ diyen İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: ‘Kurban Bayramı kapsamında, bir kurbanlık ücretinin belli olmasının ardından bağışları almaya başlayacağız. Bu seneki hedefimiz, belirlemiş olduğumuz tüm hanelerimizi, yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımızı eksiksiz olarak ziyaret etmek ve destekleri yine kendilerine iletmektir. Bu anlamda bağışçılarımızın, hayırseverlerimizin destekleri de oldukça önemli. Gölcük halkı olarak yardım kampanyasında bizleri yalnız bırakmayacaklarını düşünüyor ve şimdiden her birine teşekkürlerimizi iletiyoruz’ dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —