Tarih: 17.03.2024 12:21

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, ‘GELİN BU RAMAZANDA BİRLİKTE YÜZLERİ GÜLDÜRELİM’

Facebook Twitter Linked-in

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin,

‘GELİN BU RAMAZANDA BİRLİKTE YÜZLERİ GÜLDÜRELİM’

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, içinde bulunduğumuz Ramazan ayında bölgemizde bulunan öncelikle Yetim Aileler olmak üzere, ihtiyaç sahibi ailelere kumanya dağıtıp, bayramlık giydirmesi yapacaklarını belirtti. Bilgin, ‘Bağışçılarımız Zekat, Fitre, Fidye veya istediği miktar karşılığında Ramazan ayı boyunca bu çalışmalarımıza destek olabilirler’ dedi.

1 milyon 400 bin lirasını Gölcük İHH Temsilciliği üstlendi

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, yaptığı açıklamada, ‘On Bir Ayın Sultanı Rahmet ve Bereketi ile Allah’ın bol bol ihsan edip, kullarını af ve mağfiret ettiği Ramazan ayına girmiş bulunmaktayız. Bu anlamda bu Ramazan ayı bereketi ve Allah’ın mağfiretinden istifade edebilmek, bu bereketli aydan faydalanabilmek adına Gölcük İHH Temsilciliği olarak bazı çalışmalar yapmaktayız. Bu kapsamda Kocaeli İHH olarak 12 milyonun üzerinde bir proje bütçesi ile ve bu proje bütçesinden bir milyon dört yüz bin lirasını Gölcük İHH Temsilciliği olarak üstlenmiş bulunmaktayız.Bölgemizde bulunan öncelikle Yetim Aileler olmak üzere ve ihtiyaç sahibi ailelere kumanya dağıtıp bayramlık giydirmesi yapacağız.’

‘Gönülleri hoş etmeye çalışacağız’

Bilgin, ‘İHH Gölcük Temsilciliğimiz Ramazan ayında geleneksel hale gelen Çarşı Merkezinde açacağımız Stant çalışmasından ve Temsilcilik bürolarından elde ettiğimiz gelirlerimizi kayıtlarımızda bulunan yetim çocuklarımızın ve ailelerinin bayramlık kıyafetlerini giyindirmesini, yine ilçemizde kayıtlarımızda bulunan öncelikle Yetim aileler eve imkan olursa ihtiyaç sahibi ailelere her bir koli 800 TL değerinde olmak üzere gıda kolisi ve dört kilogram ağırlığında çeşitli meyvelerden oluşan meyve sepetini dağıtımını, gerçekleştirmiş olacağız. Ramazan boyunca tüm Teşkilat mensubu arkadaşlarımızla sıra ile her iftar bir yetim ailenin evine misafir olarak kendimizin hazırladığı ve giderken yanımızda getireceğimiz iftar menüsü yiyeceklerimizle yetim ailelerimizle iftar yaparak onların gönüllerini hoş etmeye çalışacağız.’

‘Yetim Gününde Yetim çocuklarımızın ve ailelerinin yüzünü güldüreceğiz’

Bilgin, açıklamalarının devamında, ‘Ayrıca bu sene ilkini gerçekleştirmeyi planladığımız Belediye,Kaymakamlık ve İHH Gölcük Temsilciliğimiz ile ortak hareket edip Ramazan’ın 15. Günü Yetim çocuklarımızın tümü ve aileleri ile birlikte ve İHH Gölcük Temsilciliğimizin tüm teşkilat mensubu ve gönüllü çalışanlarımızla birlikte Ramazanın 15. Günü Yetim günü olma münasebeti ile uygun bir yerde bir araya gelerek iftar yapıp Yetim Çocuklarımızı ve ailelerinin gönüllerini hoş etmeye çalışacağız. Bu konuyu Sayın Kaymakamımıza arz ettik kendileri olabileceği kanaatini belirttiler. Ancak Belediye Başkanımızla ilgili konuyu konuştuktan sonra net kararı o zaman bildireceklerini ifade ettiler’ dedi.

‘Bağışçılarımız Ramazan ayı boyunca istediği miktarda destek olabilirler’

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, ‘Ramazan ayının 15. Günü Yetim günü olma münasebeti ile İHH Vakfımızın belirlediği Hatay ilinde yine tüm Yetim çocuklarımızın bayramlık giyindirilmesi için tüm ilçeler destek verecek bu çalışmada Temsilciliğimizden Hanım kollarından iki teşkilat mensubu arkadaşımız söz konusu çalışmaya yerinde katkı sunmak için ilgili bölgeye gidecek Filistin ve Suriye bölgelerinde Yetimhanelerde Yetim çocuklarımıza bayramlık giysisi giyindirmesi ve Ramazan iftar yemeği vererek hüzünlü gönülleri hoş etmeye çalışacağız. Fitre bedeli 130 TL, bir iftar bedeli 130TL, Ramazan kumanya bedeli 800TL, Yetim Ramazan İftari 2,000 TL, bayramlık kıyafet 750 TL’dir. Bağışçılarımız Zekat, Fitre, Fidye veya istediği miktar karşılığında Ramazan ayı boyunca bu çalışmalarımıza destek olabilirler’ dedi.

‘Teşekkür ediyorum’

Bilgin, ‘Bağış yapmak isteyen bağışçılarımız Temsilcilik Bürolarına gelerek makbuz mukabilinde bağışlarını yapabilirler veya İnternet Bankacılığından, internet üzerinden İHH Gölcük Temsilciliğimiz Ziraat ve Albaraka Bankalarındaki Kurumsal hesaplarımıza diledikleri miktarda bağışlarını kolaylıkla gönderebilirler. Lütfen açıklama kısmına Zekat, Fitre, Fidye, Yetim vs. gibi açıklamaları yazmayı unutmayalım. İlçemizde bağışları ile her zman bizleri destekleyerek bizlere daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmamıza fırsat veren ve ilgili ihtiyaç sahiplerine ve yetim aileleirmize ulaşarak hizmet etmemize katkı sağlayan bağışçılarımıza İHH ve şahsım adına teşekkür ediyorum. İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayının tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını temenni ederim’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —