Tarih: 10.05.2023 10:37

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, ‘HAYIRSEVERLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ’

Facebook Twitter Linked-in

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, Emekli Okul Müdürü Mehmet Çetin ve Gönüllü Ahmet Şerit geçtiğimiz gün Gazetemizi ziyaret etti.

‘Desteğe ihtiyacımız var’

Yaptıkları ayni ve nakdi yardımlarla İhtiyaç Sahiplerine ve Yetimlere umut olan, onların yüzlerini güldüren İHH’nın Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ve Gönüllüler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz gün Gazetemizi ziyaret eden İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, Emekli Okul Müdürü Mehmet Çetin ve Gönüllü Ahmet Şerit, çalışmaları hakkında bilgi verdi. İnsan kaynağına çok ihtiyaçları olduğunu söyleyen Bilgin, hayırseverlerden destek istedi.

‘Bize destek olmak isteyen hayırseverlere kapımız her zaman açık’

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Öncelikle siz değerli Gölcük’ün basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sizler her zaman sesimizi duyurarak yanımızda oluyorsunuz. Allah sizlerden razı olsun. Bizler çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Hem ihtiyaç sahibi kardeşlerimize hem de yetim çocuklarımıza yardım umut oluyoruz. Tabi bunun için insan kaynağına çok ihtiyacımız oluyor. Gölcüklü hayırseverlerden destek bekliyoruz. Bize destek olmak isteyen hayırseverlere kapımız her zaman açık. Her zaman gelebilirler’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —