Tarih: 12.04.2023 10:47

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, ‘YETİM İFTAR PROGRAMIMIZI YOĞUN KATILIMLA YAPTIK’

Facebook Twitter Linked-in

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin,

‘YETİM İFTAR PROGRAMIMIZI YOĞUN KATILIMLA YAPTIK’

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, ilçemizde yaptıkları Yetim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bilgin, ‘Yetim İftar Programımız ile Yetim Çocuklarımızın ve ailelerinin yüzünü bir kez daha güldürmenin mutluluğunu yaşadık’ dedi.

‘ “Yetim Gülerse Dünya Güler” sloganı ile etkinlikler yapmaktayız’

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, Gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘İHH Vakfımız ve Gölcük İHH Temsilciliğimizin çalışmaları arasında önemli yeri olan “YETİM” çalışmalarımız hassasiyetle devam etmektedir. Her yıl Ramazan ayının on beşinci gününde ve Aralık ayının yirmi birinde Dünya Yetimler günü olma münasebeti ile Yetim Çocuklarımızın ve ailesinin gönüllerini hoş etme amacı ile İHH Vakfımız ve Gölcük Temsilciliğimiz olarak “Yetim Gülerse Dünya Güler” sloganı ile Yetimlere yönelik bazı etkinlikler yapmaktayız.’

‘Yetim ailelerimizin iftar sofralarına misafir olmaktayız’

Bilgin, açıklamalarının devamında, ‘Bu kapsamda içinde bulunduğumuz Ramazan-ı Şerif ayında Gölcük Temsilciliğimizin Teşkilat Mensubu arkadaşlarımız ve Gölcük Temsilcisi olarak şahsım ve ilçemizde bulabildiğimiz Yetim iftar menüsüne sponsor olmak isteyen hayırsever Vatandaşlarımız ile birlikte kendi hazırladığımız yemek menüleri ve Yetim çocuklarımız için çeşitli hediyeler ile Yetim ailelerimizin iftar sofralarına misafir olmaktayız. Bu kapsamda geçtiğimiz Çarşamba günü İlçemizde saygın bir esnafın, eşinin, Temsilci olarak şahsım ve eşim ile birlikte İlçemiz hayır sever esnafımızın hazırladığı iftar yemeği menüsü ve Yetim çocuklarımıza takdim edilmek üzere çeşitli hediyeler ile bir Yetim evin iftar sofrasına misafir olup Yetim ailemizle iftar yaptık sohbet ettik ve Yetim ailemizin gönlünü ve hanesini şenlendirmeye çalıştık’ dedi.

Emeği geçenlere teşekkür etti

Bilgin, ‘Geçtiğimiz akşam ise Temsilciliğimiz kayıtlarındaki tüm Yetim Çocuklarımız, aileleri ve Temsilciliğimiz Yetim birimi ve Teşkilatımızın tüm Teşkilat Mensubu arkadaşlar ile birlikte Gölcük Ziyaret Vakfı Başkanı Sayın Seyfettin Öztürk Bey’in sponsor olduğu ve Vakfı’nın tüm imkanlarını Yetim çocuklar ve aileleri için seferber ettiği bir ortamda Yetim İftar programımızı yoğun katılım eşliğinde gerçekleştirmiş olduk. Başkan Seyfettin Öztürk ve ekibinden, emeği geçen herkesten ve İHH Teşkilatımızın gönüllü tüm çalışanlarından ve bu programın gerçekleşmesinde emeği geçen herkesten destekleri ile bizleri her zaman destekleyen İlçemiz hayırsever Vatandaşlarımızdan Allah (CC) razı ve hoşnut olsun, Allah kabul etsin.  Başta Seyfettin Öztürk Bey’e ve ekibine Yetim ve tüm  çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm bağışçılarımızdan ve emeği geçen herkese Şahsım ve Kurumum İHH olarak teşekkür eder saygı ve sevgilerimizi sunarız’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —