Tarih: 08.11.2018 13:14

İHH İnsani Yardım Vakfı ihtiyaç sahipleri için stant açtı

Facebook Twitter Linked-in

İHH İnsani Yardım Vakfı ihtiyaç sahipleri için stant açtı

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük ve Başiskele Temsilciliği Adnan Menderes İş Merkezi’nin arka tarafında açmış olduğu stant ile ihtiyaç sahibi aileler için yardım topladı. Toplanan yardım ile Suriye Azez’de savaşta zarar gören bir evin tadilatı yapılacak.

Stant Cuma akşamına kadar açık duracak

Türkiye’de ve Dünya’da ihtiyaç sahibi ailelere el uzatan İHH İnsanı Yardım Vakfı açmış oldukları stantlar ile ihtiyaç sahipleri için yardım toplamaya devam ediyor. İlçemizde son olarak İHH Gölcük ve Başiskele Temsilciliğini ortaklaşa açtığı stant ile ihtiyaç sahipleri için yardım toplandı.  İlçemizde Adnan Menderes İş Merkezi’nin arka tarafında açılan stant Cuma akşamına kadar açık duracak.

Stantta ev yapımı ürünler satılıyor

İHH İnsani Yardım Vakfı  Gölcük ve Başiskele Temsilciliği tarafından Adnan Menderes İş Merkezi’nin arka tarafında açılan stantta toplanan yardımlar ile Suriye Azez’de savaşta eşi ölen ve 3 engelli çocuğu ile hasar gören evde yaşamaya çalışan ve hiçbir geliri olmayan aileye yardım edilecek. Ayrıca savaş mağdurları için yapılan rehabilitasyon merkezinin eksikleri tamamlanacak. Başiskele İHH Sorumlusu Abdulkerim Yaşar yaptığı açıklamada, “ Açmış olduğumuz stant ile Suriyeli bir ailemize ve savaş mağdurları için yapılan rehabilitasyon merkezinin ihtiyaçlarını tamamlayacağız. Açmış olduğumuz stantta hanım arkadaşlarımızın yaptığı yiyecekler, çocuk kıyafetleri, ev tekstili ürünleri, zücaciye ürünleri, ev yapımı zeytin, reçel, tarhana ve domates sosları ve turşu bulunuyor. Ayrıca sıcak sıcak gözleme yapılıyor. Şu anada kadar çok güzel ilgi görüyoruz. Standımız Cuma akşamına kadar açık duracak” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —