Tarih: 14.09.2022 11:12

İHH’dan Gölcük’te önemli ziyaretler

Facebook Twitter Linked-in

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ve İHH Kocaeli İl Yöneticileri ile birlikte Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i, Gölcük’ün sevilen Kuyumcularından Hasan Sarı ve Sait Koyun’u ziyaret ettiler.

Hem ülkemizde hem de yurt dışında yaptıkları yardımlarla dikkat çeken ve birçok ihtiyaç sahibine umut olan İHH Gölcük Temsilciliği bir yandan çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da ziyaretlerini sürdürüyor. İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ve İHH Kocaeli İl Yöneticileri ilçemizde ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk ziyaret Başkan Sezer’e

İlk ziyaretlerini Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e gerçekleştiren İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ve İHH Kocaeli İl Yöneticileri, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Sezer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.

Çalışmaları hakkında bilgi verdiler

Diğer ziyaretlerini ilçemizin sevilen Kuyumcuları Hasan Sarı ve Sait Koyun’a yapan, Bilgin ve İl Yöneticileri, ziyaret isteklerini kırmadıkları Sarı’ya ve Koyun’a teşekkür etti. İHH’nın yetim çocuklar ve ihtiyaç sahipleri için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirten İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, ‘Bizlere destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —