Tarih: 20.12.2023 14:10

İhsaniye Çiftlik Anaokulu ve İhsaniye Çiftlik İlkokulunda YERLİ MALI HAFTASI KUTLAMASI

Facebook Twitter Linked-in

İhsaniye Çiftlik Anaokulu ve İhsaniye Çiftlik İlkokulunda

YERLİ MALI HAFTASI KUTLAMASI

Yerli Malı Haftası her yıl okullarda “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası” kapsamında kutlanıyor. Yerli ürünlerin kullanımına dair bir bilinç oluşturmak amacı ile İhsaniye Çiftlik Anaokulu ve İhsaniye Çiftlik İlkokulunda ayrı ayrı hazırlanan etkinliklerle kutlandı.

Öğrenciler hazırladıkları gösterileri sundular

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında İhsaniye Çiftlik Anaokulu ve İhsaniye Çiftlik İlkokulunda Gölcük İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdülhalik Köse ve Vedat Sever’in katılımı ile gerçekleştirilen etkinliklerde öğrenciler hazırladıkları gösterileri sundular.

Tunçkol, “Velilerimiz ve öğretmenlerimiz çok emek harcadılar”

İhsaniye Çiftlik Müdür Yardımcısı Selcan Tunçkol, Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasını kutladıklarını belirterek, “Velilerimiz ve öğretmenlerimiz çok emek harcadılar. Her sınıf kendi bünyesinde etkinlikler düzenledi. Öğrencilerimiz hazırlanan kostümlerle şiirlerini okudular, getirdikleri yiyecekleri arkadaşları ile paylaşarak tattılar. Stantları gezen velilere günün anısına hazırlanan, kütlesel mirasımızın simgelerinden olan kına paketleri hediye edildi.

Ülkemizin 7 bölgesine ait ürünler ayrı ayrı stant oluşturularak sergilendi

İhsaniye Çiftlik 1. Sınıf Öğretmenleri Mehtap Tazegül, Talat Yılmaz, Seda Kaygusuz, Mustafa Gümüşoğlu, Oya İhtiyar, Huriye Fikran Yılmaz ve Betül Küçükburgaz tarafından velilerin katkıları ile hazırlanan ülkemizin 7 bölgesine ait ürünler ayrı ayrı stant oluşturularak sergilendi. Okulun bütün kademelerindeki öğrenciler öğretmenleri önderliğinde stantları gezerek yörelere ait ürünleri tanıttılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —