Tarih: 20.12.2023 13:31

İhsaniye Çiftlik Mahallesi 4158. Sokak BAŞTAN AŞAĞIYA ASFALTLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde asfalt çalışmalarına  aralıksızdevam ediyor. belirli bölgelerinde hasar olan yollarda asfalt yama çalışmaları devam ederken bazı cadde ve sokaklar komple yeniden asfaltlanıyor. Ekipler son olarak İhsaniye Çiftlik Mahallesi 4158. Sokak’ı baştan aşağıya asfaltlayarak konforlu hale getirdiler.

Eski asfalt komple kaldırıldı

Asfalt yenileme çalışması kapsamında Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak İhsaniye Çiftlik Mahallesi 4158. Sokak’ta asfalt yenileme çalışması yaptı. Trimer aracı ile eski asfaltı komple kaldıran ekipler gerekli düzeltme çalışmalarını yaptıktan sonra yeni asfalt serimini gerçekleştirdiler. Çalışma sırasında trafiğe kapatılan yol çalışmaların tamamlanmasını ardından trafiğe açıldı.

Mahalle sakinlerinden teşekkür

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince yapılan çalışma mahalle sakinlerini de oldukça memnun etti. Eski yollarının oldukça bozuk olduğunu ve yolu kullanırken zorluk çektiklerini ifade eden mahalle sakinleri yollarının yenilenmesiyle bu sıkıntıdan kurtulduklarını ifade ederek ekiplere teşekkür ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —