Tarih: 02.10.2024 14:50

İhsaniye Merkez’de bulunan Atatürk Anıtı’nın yeri değişiyor

Facebook Twitter Linked-in

İhsaniye Merkez’de bulunan Şehit Piyade Er Arif Subaşoğlu Meydanı’nda yeni düzenleme yapılacak. Yeni düzenleme de ağaçların arasında kalan ve oldukça yıpranmış olan Atatürk Anıtı yenilenerek Şehit Piyade Er Arif Subaşoğlu Meydanı’na taşınacak.  

 Atatürk Anıtı yenilenecek

Gölcük Belediyesi tarafından İhsaniye merkezde yapılan ve içinde yer altı otoparkının da bulunduğu kent meydanına 2016 yılında teskeresine 28 gün kala şehit düşen Gölcüklü Piyade Er Arif Subaşoğlu’nun adı verilmişti. Şehidimizin adı 2016 yılından bu yana İhsaniye kent meydanında yaşatılıyor. İhsaniye Merkez’de yapılacak olan yeni çalışma ile çay bahçesi içinde ağaçlar altında kalan Atatürk Anıtı yeni yerine taşınacak.  Şehit Piyade Er Arif Subaşoğlu Meydanı’nda yeni yerine taşınacak olan Atatürk Anıtı aynı zamanda yenilenecek. 

Park içinde çalışmalar yapılacak

Şehit Piyade Er Arif Subaşoğlu Meydanı’na yapılması planlanan düzenleme, İhsaniyeli vatandaşları oldukça memnun etti. İhsaniye merkezde bulunan bir çay bahçesinin içinde bulunan Atatürk Anıtı yeni düzenleme ile birlikte Kent Meydanına alınacak ve görünürlüğü arttırılacak. Ayrıca meydanda bulunan süs havuzlarının kaldırılması ve yerlerine yeşil alan çalışması yapılabileceği de belirtiliyor. İhsaniyeli vatandaşlar alınan bu karardan memnun olduklarını belirterek Başkan Sezer’e teşekkür ettiler.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —