Tarih: 24.03.2024 11:46

İhsaniye’de 3 dönem belediye başkanlığı yapan Ahmet Levent vefat etti GÖLCÜK İYİ ADAM İÇİN AĞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Doğru Yol Partisi’nden üç dönem İhsaniye Belediye Başkanlığı yapan sonrasında ise Demokrat Parti Gölcük ilçe Başkanlığı ile İhsaniyespor ve Gölcükspor’da yöneticilik yapmış olan İnşaat Mühendisi Ahmet Levent yakalandığı amansız  hastalığına  yenik düşerek 75 yaşında vefat etti. Levent Cumartesi günü kalabalık bir cenaze namazının ardından gözyaşları ile toprağa verildi. Amansız hastalığa yenik düştü Gölcük’ün çınarlarından,  güler yüzlülüğü ile akıllara kazınan,  eski İhsaniye Belediye Başkanı Ahmet Levent çevresinde çok seviliyordu. Gölcük Tersanesinden emekli merhum İsmail Levent’in oğlu, Mehmet ve Hüseyin Levent’in abileri, Nuray Levent’in Eşi, İhsaniye eski belediye başkanı Ahmet Levent bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek vefat etti.  Ahmet Levent’in vefat haberi ilçemizde derin bir üzüntüyle karşılandı.

Bir süredir İstanbul’da özel bir hastanede tedavi görüyordu

1989’da Doğru Yol Partisinden İhsaniye Belediye Başkanı Seçilen ve daha sonrasında da  1999 ve 2004 seçimlerinde ise tekrar İhsaniye Belediye Başkanı olarak seçilen Ahmet Levent, 2009 yılında İhsaniye Belediyesi kapatılınca bir yıl sonra DP Gölcük İlçe Başkanı olmuş ve bu görevini 2020 yılına kadar sürdürmüştü. Daha sonrasında da ile İhsaniyespor ve Gölcükspor’da yöneticilik yapmış olan İnşaat Mühendisi  Ahmet Levent  bir süredir yakalandığı amansız hastalık ile mücadele ediyordu.  Bir süredir İstanbul’da özel bir hastanede tedavi gören Levent, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

İhsaniye Mezarlığı’na defnedildi

Eski İhsaniye Belediye Başkanı Ahmet Levent’in cenazesi geçtiğimiz dün öğle namazına müteakip İhsaniye Merkez Mahallesi Yeni Camii’nden kılınan cenaze namazının ardından  İhsaniye mezarlığına defnedildi. Cenazeye katılım oldukça yoğun oldu

Cenazeye, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Karadağ ve Şevket Kaba, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, İYİ Parti İlçe Başkanı Soner Yusufoğlu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, Saadet Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Özçelik, Yeniden Refah Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren, Zafer Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Serdar Önür, Türkiye Cumhuriyeti eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Eski Milletvekili İsmail Kalkandelen, Eski Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Eski Belediye Başkanları Sebahattin Ersoy, Necati Zorlu, Zekeriya Savaş, Mehmet Ellibeş, Eski Kocaeli Valisi ve Gölcük Kaymakamı Mustafa Pekdemir, ilçemizin STK, Dernek ve Oda Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda Levent ailesinin dostları ve sevenleri katılım sağladı.

Bizde gazetemiz adına Merhum’a Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ile sabırlar diliyoruz.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —