Tarih: 24.08.2020 12:11

İhsaniyespor Kadın Voleybol Takımı İYİ Parti’yi ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

İhsaniyespor Kadın Voleybol Takımı İYİ Parti’yi ziyaret etti

Gölcük’te 2 Lig’de mücadele eden İhsaniyespor Kadın Voleybol takımı, siyasi parti ziyaretleri kapsamında İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı’yı ziyaret ederek, destek istedi. 

Destek istediler

 İYİ İlçe Başkanı İsmail Aynacı 2 Lig’de mücadele eden İhsaniyespor Kadın Voleybol Bayan takımını kapıda karşıladı, sosyal mesafeli bir şekilde karşılamanın ardından Kulüp Başkanı Serkan Başoğlu “Takımımız 5 yıldır İlçemizi en iyi bir şekilde 2 lige çıkarak temsil ediyor, şuanda da çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor İhsaniye Kadın Voleybol takımımız sahalarımızın yeterli olmamasına rağmen en iyi şekilde hocalarımızın nezaretinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz, bizler Kadın Voleybol takımımızın ismini daha iyi bir şekilde tanıtmak maçlarımıza büyük katılım sağlanmasını istiyoruz, geçtiğimiz sezon 1 lige çıkmamıza az kala taraftarlarımızın bizlere yeterince destek olunmamasından dolayı olmadı, bu nedenle takım olarak siyasi partilerimize ziyaret ederek bizlere destek çıkmanızı istiyoruz” diye konuştu.

Başkan Aynacı’dan destek sözü

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aynacı, “5 yıldır İlçemizi en iyi şekilde temsil eden İhsaniyespor Bayan Voleybol takımı, İhsaniyespor Başkan ve Yönetimine nazik ziyaretlerin ötürü teşekkür ediyorum. Gururla takip ettiğimiz perilerimizin başarılarının devamı diler ve daimi destekçisi olacağımızı belirtmek isterim” diyerek konuşmasını tamamladı. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —