Tarih: 22.09.2021 11:45

İkinci El Otomotiv’de vazgeçilmez adres kardeşler otomobil

Facebook Twitter Linked-in

Başiskele Etçibeyler yanında yenilenen yüzü ile tüm yöre halkına hizmette sınır tanımayan Kardeşler Otomotiv, ikinci elde güvenirliliği ile taktirleri toplamaya devam ediyor. 21 yıllık deneyimi olan Kardeşler Otomotiv, güvenirliliği ile tercih sebebi olmaya devam ediyor. Firma işletmecisi Yasin Çam, kendilerine danışılmadan 2. El oto alınmamasını tavsiye etti.

Mutlaka bize danışın

Özellikle erkeklerin rüyasını süsleyen hayallerin başında hiç kuşku yok ki otomobil gelir. Araç kullanmayı bilen hemen herkes kesesine göre, sıfır ya da ikinci el bir otomobile kavuşmak ister. Bu yüzden bizde ikinci el otomobil alacaklara Kardeşler Otomotiv’i tercih ediyoruz. İlçemizde bulunan ikinci el oto alım satımcılarından 20 yıllık deneyimi olan, Kardeşler Otomotiv güvenirliliği ile tercih sebebi olmaya devam ediyor. Kardeşler Otomotiv İşletmecisi Yasin Çam,  kendilerine danışılmadan 2. El oto alınmamasını tavsiye etti. Yasin ÇAM, firmalarında her markadan ikinci el araç bulunduğuna dikkat çekerek, “Bizim İşimiz ikinci el otomobil alıp satmak. Bunu yaparken, karşılıklı güven çok önemli. Müşteri memnuniyeti her zaman ön planda tuttuğumuz bir değerdir. Müşterinin memnuniyetsizliği bizi üzer” dedi. Alış ve satış sonrası hizmetlerinde müşteri memnuniyetini ilke edinmiş Kardeşler Otomotiv size güvenli ve hızlı satış imkânı sunmaktadır. Bizimle iletişime geçtiğinizde profesyonel kadromuz ve tüm açıklığımızla size hizmet vermekten mutluluk duyacağız.

Kaliteden asla taviz vermiyoruz

Yasin ÇAM, yaptığı açıklamada, “Paranın satın alamayacağı tek şey güvendir. Güvenli alışverişin adresi Kardeşler Otomotiv uzun yıllardır otomotiv sektöründe güvenirliliğini korumaktadır. ikinci elde mümkün olduğu kadar titizlik gösterip kimseye zarar vermemeye özen gösteren konusunda Profesyonel ekibimizle Kocaeli ve Gölcük bölgesinde otomotiv sektöründe amaçladığımız hedefi yakalamak sizlere hizmet vermek bizi her zaman mutlu eder dedi. Başiskele Etçibeyler yanında hizmet veren Kardeşler Otomotiv’e uğramadan araç almayın. Kardeşler Otomotiv ikinci elde birinci adres olmaya devam ediyor” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —