Tarih: 26.08.2020 13:48

İkinci el otomotivin öncü ismi Kardeşler Otomotiv YENİ ADRESİNDE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

İkinci el otomotiv sektöründe ilçemizde uzun yıllardır hizmet vermekte olan Kardeşler Otomotiv D-130 Karayolu Değirmendere İzmit istikameti üzerinde bulunan merkezlerini Sepetlipınar Mahallesi D-130 Karayolu üzeri Etçibeyler Yanı’nda ki yeni yerlerine taşıdılar.

Gölcük’ün en büyük ikinci el otomotivi

İlçemizin ikinci el otomobil alım ve satımda en büyük ikinci el otomotiv alım satım merkezi olan Kardeşler Otomotiv, Sepetlipınar Mahallesi D-130 Karayolu üzeri Etçibeyler Yanı’nda ki yeni merkezlerinde hizmet vermeye başladılar. Her bütçeye ve her zevke uygun ikinci el otomobillerin bulunduğu Kardeşler Otomotiv, arabasını satmak veya araba almak isteyenleri bekliyor. 

Yeni yerlerinde kısa sürede yoğun ilgi gördüler

Yeni kanun gereği şehir içinde otomotiv ve oto tamircisi bulundurulmama kanununun ardından yeni yer arayışına giren Kardeşler Otomotiv işletmecileri Şaban Şahinbay, Recep Şahinbay ve Yasin Çam,  yeni merkezlerini Sepetlipınar Mahallesi D-130 Karayolu üzeri Etçibeyler Yanı’nda hizmet verecek şekilde hazırladılar. Hazırlıkların tamamlanmasıyla yeni yerlerine taşınan Kardeşler Otomotiv yeni yerinde de kısa sürede oldukça yoğun ilgi görmeye başladı.

Çam, “Her bütçeye ve her zevke uygun ikinci el arabamız bulunmakta”

Sepetlipınar Mahallesi D-130 Karayolu üzeri Etçibeyler Yanı’nda bulunan yeni yerlerinde en iyi hizmeti vereceklerini açıklayan Kardeşler Otomotiv işletmecilerinden Yasin Çam, “’Uzun zamandır gündemde olan bu yönetmelik ile birlikte bizde kendi alanımızda bazı düzenlemelere gittik. Bu bağlamda Gölcük’te bulunan merkez şubemizi yeni adresimiz olan Sepetlipınar Mahallesi D-130 Karayolu üzeri Etçibeyler Yanı’nda adresimizi taşıdık. Her bütçeye ve her zevke uygun ikinci el arabamız bulunmakta.  İkinci el araba almayı düşünen veya arabasını satmayı düşünen tüm vatandaşları yeni yerimize bekleriz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —