Tarih: 26.05.2022 14:09

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Gölcük’te annelere uyuşturucu semineri verdi UYUŞTURUCU EN BÜYÜK TEHLİKE

Facebook Twitter Linked-in

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Gölcük’te annelere uyuşturucu semineri verdi

UYUŞTURUCU EN BÜYÜK TEHLİKE

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçemizde Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’nde ve Şehit Bülent Albayrak İlkokulu’nda toplamda 170 Anneye En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında eğitim verildi.

Annelere hayati bilgiler verildi

Emniyet Müdürlüğümüzce uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında;  25.05.2022 günü ilimiz Gölcük ilçesinde Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi toplantı salonunda 23 anneye ve Şehit Bülent Albayrak İlkokulu toplantı salonunda 147 anneye olmak üzere toplam 170 kişiye En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında eğitim verilmiş, Uyuma hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

52 Üniversite Öğrencisi bilgilendirildi

Açıklamanın devamında, ‘Ayrıca aynı gün Körfez ilçesi Pertevpaşa Erkek Öğrenci Yurdu (KYK) toplantı salonunda 52 Üniversite öğrencisine Narko-Gençlik Modülü anlatılarak yine Uyuma hakkında gerekli bilgilendirme yapılmış ve İki Ekmek adlı kısa film izlettirilmiştir. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, ilimiz genelinde uyuşturucu ile mücadele çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —