-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,08% 0,04
-
EURO
51,03% -0,32
-
GRAM ALTIN
7330,33% -0,33
-
Ç. ALTIN
11826,62% -0,32
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirild
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda farkındalıkların artırılması amacıyla yapılacak çalışmaların değerlendirildiği İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında öğrenim görmekte olan öğrencilerin özellikle işyerlerinde yaptıkları staj çalışmalarında iş sağlığı ve güvenliğine ilişkin tedbirlerin alınması, iş sağlığı ve güvenliği konusunda farkındalıkların artırılması ve yapılacak örnek çalışmalarda gerekli hassasiyetin gösterilmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantı Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy’un açılış konuşmasıyla başladı.
Aksoy, ‘Kurumlar ile işyerleri arasında koordinasyona ehemmiyet gösterilmeli’
Açılış konuşmasının akabinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından “Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği” ile “İş Yerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği” konulu sunumlar yapıldı. Gündem maddelerine değinen Vali Yardımcısı Aksoy, yapılacak çalışmalara ve kurumlar ile işyerleri arasında koordinasyona ehemmiyet gösterilmesinin önemli olduğunu ifade etti. İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, belirlenen gündem maddelerinin görüşülmesi, üyelerin kararlara ilişkin önerilerinin istişare edilmesi ve alınan kararların kurul üyeleri tarafından onaylanması ile sonlandırıldı. Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy’un başkanlığında yapılan toplantıya, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, İŞ-KUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, ilgili kurumların müdür ve yetkilileri ile kurul üyeleri katıldı.





AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MISIR’DA
BÜYÜKAKIN BAŞARILI SPORCULARLA İFTAR YAPTI
CADDEYE DÖKÜLEN YAĞ TEHLİKE SAÇIYOR
TATAROĞLU’NDAN AVUSTURYA’DA ALTIN ZAFER
Güder ailesinin acı günü Abdullah Güder vefat etti
DONANMA MAHALLESİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM
KAVAKLI’DA 1200 KİŞİLİK İFTAR SOFRASI KURULDU
DEPREM HAFTASI’NDA 2 BİN 700 KİŞİYE ULAŞILDI
SİLAH TİCARETİNDEN ARANAN ŞAHSA ŞAFAK OPERASYONU
AKARYAKIT ZAMMI HAYATIMIZI NASIL KUŞATIYOR ?
Yükleniyor



