Tarih: 19.08.2021 12:40

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan Gölcük’te incelemelerde bulundu ‘PANDEMİYİ ANCAK AŞIYLA YENEBİLİRİZ’

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ilçemize gelerek, Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi, Uz. Dr. Sertan Acar’ı ziyaret etti. Hastanede incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürü Pehlevan, coronavirüs sürecini en hızlı atlatmanın yolunun aşı olmak ve kurallara uymak olduğunu belirterek, vatandaşları uyardı.

Hastane Personelini es geçmedi

Necati Çelik Devlet Hastanesi ziyaret hakkında,’Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesini ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu. Hastanenin laboratuar, poliklinik hizmetleri, acil ve yataklı servislerinde çeşitli değerlendirmelerde bulunan Pehlevan, Başhekim Uz. Dr. Sertan Acar’dan merkezde yapılan çalışmalar ve güncel durumla ilgili bilgiler aldı. Pehlevan hastanede görev başında özveriyle hizmet veren sağlık çalışanlarına da kolaylıklar diledi’ denildi.

‘Kendimiz ve sevdiklerimiz için aşılarımızı olalım, kurallara uyalım’

İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, artan vaka sayılarına dikkat çekerek, ‘kendimiz ve sevdiklerimiz için aşılarımızı olalım, kurallara uyalım. Pandemiyi ancak aşıyla ve kurallara uyarak yenebiliriz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —